ID&T


Thunderdome 2010, Breaking Barriers - Laatste event info

16-12-2010 - Aanstaande zaterdag knalt Thunderdome - Breaking Barriers onvervalst de nacht in. Check hier alle info die je nodig hebt voor de Thunderdome 2010 editie.

Tickets
Tickets voor Thunderdome zijn verkrijgbaar via Thunderdome.com. Er is geen deurverkoop bij de Jaarbeurs Utrecht. Let op; koop geen tickets van de "zwarte markt" de mogelijkheid bestaat dat de tickets niet geldig zijn. Alle kaarten worden bij de entree gescand op echtheid.

Tijden
De jaarbeurs Utrecht opent om 21:30 uur de deuren. Thunderdome gaat door tot 07:00 uur.

TD tatoeage
Met een Thunderdome tattoo heb je gratis toegang voor het leven op Thunderdome. Bij de entree is een apart entreepoortje voor houders van een TD tattoo.

Winter!!
Let op; het wordt een koude bedoeling zaterdag en zondag. Houd rekening met winterse temperaturen van mogelijk -6 graden, draag dus warme kleding. Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.

Legitimatie
Tijdens Thunderdome wordt er streng gecontroleerd op legitimatie, zorg dat je deze bij je hebt. De minimum leeftijd is 18 jaar. Een kopie is geen geldige legitimatie.

Time Table
Het subthema is Breaking Barriers. Hiermee wil Thunderdome de gevestigde orde doorbreken. Als je hardcore bent weet je dat het goed komt op TD, je weet de line up. Laat je verder verrassen!

Openbaar vervoer
Check www.9292ov.nl om je treinreis te plannen.

Met de trein naar Thunderdome.
Ben je van plan met de trein naar Utrecht te gaan let dan even op.

In het weekend van 18 en 19 december rijden er geen treinen tussen Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal door werkzaamheden aan het spoor.

Wil je toch met het openbaar vervoer naar Utrecht en reis je tussen Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, maak dan gebruik van de speciale bussen van Event Travel.

Kom je uit Amsterdam en wil je toch met de trein, houd dan rekening met een extra reistijd van tenminste half uur tot één uur en extra overstappen. Je reist namelijk via een andere route. Hieronder de omreisadviezen.

Zaterdag 18 december
Vertrekstation: Amsterdam Centraal
Aankomststation: Utrecht Centraal
Omreisadvies: Via Hilversum; overstappen in Weesp

Zondag 19 december
Vertrekstation: Utrecht Centraal
Aankomststation: Amsterdam Centraal
Omreisadvies: Via Hilversum; overstappen in Weesp

Kijk voor een reisadvies op maat op
http://www.ns.nl/cs/Satellite/reizigers/plan-uw-reis/widget Groepsreizen zijn te plannen via Eventtravel.nl.

Met de auto
Plan je route van tevoren, o.a. via route.anwb.nl/routeplanner met als bestemming Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Kijk op www.vananaarbeter.nl/ voor actuele werkzaamheden aan de weg.

Parkeren
Volg de instructies van het personeel, deze wijzen je naar de parkeerplaatsen P1 en P4.

Munten
Munten kunnen worden betaald met een pinpas of contant. Op Thunderdome kun je drinken & eten met dezelfde munt afrekenen.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig, er is dus geen garderobe. De huur van een kluisje bedraagt EUR 6,- en EUR 5,- borg.

Zero tolerance
Tijdens Thunderdome hanteert de overheid het zogenaamde zero tolerance beleid; dit betekent dat harddrugs en softdrugs niet zijn toegestaan. Bij het aantreffen van drugs word je overgedragen aan de politie en zal je de toegang tot het evenement worden ontzegd.

Foto- en filmapparatuur.
Op Thunderdome zijn camera (zowel film als foto) toegestaan. Maak hier gebruik van en SPAM het internet!

Voetbalkleding
Voetbalshirts zijn verboden.

Racistische uitingen
Racistische uitingen zijn verboden en bovendien erg dom!

Ps; Kisten.. liever Air maxies!

Thunderdome.com
Breaking Barriers
18 december 2010
Jaarbeurs Utrecht