ID&T

Dirty Dutch 'Fall Out' - Laatste info

16-12-2010 - Voor het derde jaar op rij is Dirty Dutch in de Amsterdamse Rai uitverkocht. Met nog maar een paar dagen te gaan tot het evenement hopen wij dat alle Dirty Dutchers een kaart hebben kunnen bemachtigen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in de RAI in volle gang en wachten de artiesten geanticipeerd op zaterdag aanstaande. Eén hiervan is uiteraard de grote man achter Dirty Dutch, Chuckie: "Vanwege mijn hectische internationale tour ben ik de laatste tijd minder in Nederland, maar Dirty Dutch in de RAI blijft voor mij dé avond waar ik het hele jaar naar uitkijk, een heerlijke thuiswedstrijd met toch een internationaal tintje."

Sunnery James en Ryan Marciano beamen dit, met gezond enthousiasme voor deze derde wederom uitverkochte editie. "Na een drukke maar goede voorbereiding met onze gastartiesten kijken we uit naar onze eigen area, die we met trots hosten. De avond wordt gewoon geweldig", aldus Sunnery James. Ryan Marciano ziet hun Amazone zaal als een mooie weerspiegeling van Amazone Project in de Amsterdamse Heineken Music Hall op 26 februari 2011. "Aanstaande zaterdag gaan we knallen, in februari doen we dit dunnetjes over. Wij hopen dat diezelfde die hards die tijdens 'Fall Out' onze dansvloer sieren net zo enthousiast worden over Amazone Project. Deze Die Hard tickets gaan maandag 20 december in de verkoop dus wees er snel bij!"

Dirty Dutch 'Fall Out' vindt aanstaande zaterdag plaats in de Amsterdam RAI. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dirty-dutch.com . Dirty Dutch 'Fall Out'
Zaterdag 18 december 2010
Amsterdam Rai
Dirty-Dutch.com

Om niets te missen van alle artiesten vind je hier de volledige timetable en laatste event info. Lees deze goed door zodat je goed voorbereid bent! Tot zaterdag...

TIME TABLE
Main:
22:00-23:00: Mitchell Niemeyer
23:00-00:00: Quintino
23:00-00:00: Mitch Crown
00:00-01:00: Joost Van Bellen

01:00-02:15: Fake Blood

02:15-03:45: Chuckie

03:45-05:00: Felix Da Housecat
05:00-06:00: Shermanology
06:00-07:00: Hardwell
Mc Gee, Zawdi Mc

Amazone Project:
22:00-23:00: Firebeatz & Joey Suki
23:00-00:15: Boris Werner & Lauhaus
00:15-01:30: Erick E

01:30-02:30: Michael Mendoza

02:30-03:45: Monika Kruse

03:45-06:45: Sunnery James & Ryan Marciano
Mc Roga, Mc Ambush, Jethro Angkotta

Girlslovedjs:
22:30-23:30: Winnaar Contest
23:30-00:15: Phalerieau
00:15-01:15: Nizzle

01:15-02:15: Jim Aasgier

02:15-03:15: Jaziah

03:15-04:00: Rubix

04:00-04:45: Guerilla Speakerz

04:45-05:30: Henzel & Disco Nova
Mc Fit Bizzey

LAST EVENT INFO DIE HARD TICKETS
Als je in het bezit bent van een Die Hard Ticket ga je naar binnen bij de Hoofdentree van de RAI. Daar is een speciaal gedeelte van de ingang gereserveerd voor de Die Hard bezoekers. Na het scannen van je ticket kom je langs een Die Hard balie waar je bij de hostesses je ticket inruilt voor een Die Hard polsbandje, ook krijg je daar een leuke goodybag mee. Met het Die Hard polsbandje ontvang je bij de lockerbalie een gratis kluisje en heb je toegang tot de Die Hard area helemaal vooraan bij het podium van de Mainstage.

ZERO TOLERANCE
Dirty Dutch is een drugsvrij feest. Er geldt een Zero Tolerance beleid. Dit houdt in dat zowel hard- als soft drugs verboden zijn. Als er bij jou een pil wordt aangetroffen zal je van overheidswege worden overgedragen aan de politie, je mag hierna het evenement niet meer betreden.

HET WEER
Aanstaand weekend wordt er in de nacht van zaterdag 18 december op zondag 19 december koud weer voorspeld. Het kan wel tot 6 graden gaan vriezen. We raden iedereen aan om in een warme jas naar het evenement te komen. We hebben voldoende kluisjes om jassen en tassen in op te bergen voordat je het evenement betreed.
Het kan ook best zo zijn dat je nog een eindje moet lopen vanaf de auto naar de entree, dus zorg ervoor dat je jas aanhoudt.

ID VERPLICHT
De minimum gestelde leeftijd is 18 jaar. Naast je ticket is het van hoog belang dat je een geldig ID bewijs kan overleggen. Wij controleren voor u en onze veiligheid streng op identificatie. Heb je deze niet bij je dan loop je het risico dat de toegang wordt geweigerd.

GELD TERUGGAVE
Gekochte tickets kunnen helaas na aanschaf niet geroutineerd worden. Je ticket is ten alle tijden je eigen verantwoordelijkheid raak je deze kwijt of wordt deze gestolen dan kunnen we je helaas geen kopie of nieuwe verstrekken en je geen toegang verlenen tot het event.

ROUTE
Per auto:
Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109).

Voor routeplanner navigeer naar:
Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam Maximale doorrijhoogte van parkeergarages 1.90 meter

Parkeren:
P1, 2, 3 en p15. Volg de aanwijzingen van het personeel van de RAI. Parkeren kost 15 euro.

Parkeerplaatsen voor invaliden:
Mensen die in het bezit zijn van een officiële invalidenkaart kunnen zich melden bij de loge van de Congresgarage. Deze is te bereiken door op de openbare weg de route `Parkeren Congres' te volgen. Met de invalidenkaart betaalt u tijdens events altijd EUR 15,-.

Per trein:
NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het NS intercitynet.

Kijk voor NS reistijden informatie op de posters die bij de uitgangen en de lockers hangen, zo voorkom je dat je onnodig lang moet wachten op het station.

Let op: Er zijn werkzaamheden aan het spoor op het traject Utrecht-Amsterdam. De treinen richting Utrecht rijden hierdoor via Hilversum. Houdt hierbij rekening met extra reistijd. De tussengelegen stations zijn bereikbaar met extra NS bussen en de metro. Kijk op de reisplanner voor de meest actuele reisinformatie. Plan je reis met de NS reisplanner. Voor actuele reisinformatie onderweg kijk je op www.mobiel.ns.nl .

Per tram/metro:
Tram 4, halte Rai Metro 51, halte Rai

Als je met de metro komt, moet je in het bezit zijn van de OV Chipkaart. Als je deze niet hebt, kun je niet reizen met de metro. Zij hanteren alleen nog maar de OV Chipkaart.

Regels voor invalide:
Invalide bezoekers (met rolstoel) kunnen via de Hoofdentree naar binnen. Bij deze ingang zijn namelijk invalide parkeerplaatsen in de buurt. Bij deze entree is ook een lift, zodat men makkelijk richting de areas kan. Als ze via de hoofdentree komen moeten ze helemaal om. De toegangskaarten kunnen bij deze entree ook gescand worden.

Pendel bussen:
Er zullen Pendelbussen van en naar centraal station Amsterdam rijden. Vanaf 00:30 tot 08:00 zullen de pendel bussen naar het station rijden. De pendelbussen staan voor de Hoofdentree opgesteld. Tevens zullen er pendelbussen rijden vanaf P15 naar de RAI en van de RAI naar P15.