NCRV

Premiere Z@PP kerstclip in De BZT Show

Ingezonden door NCRV op 16 december, 2010 - 16:12 Uitzenddatum:
zaterdag, 18 december, 2010 - 17:45
Zender:
Z@pp

ZAPP-presentatoren, SpangaS-acteurs en deelnemers Junior Songfestival zingen mee

Het NCRV-programma De BZT Show heeft dit jaar de primeur van de ZAPP-kerstclip, waaraan veel ZAPP-presentatoren meedoen. Het nummer Een beetje Kerstmis is voor het allereerst te horen in de dubbele kerstvakantie-uitzending van De BZT Show op 18 december.

ZAPP-gezichten die meezingen zijn onder anderen Pepijn Gunneweg, Dolores Leeuwin, Jetske van den Elsen, Monique Smit, Mustafa Marghadi, Ron Boszhard en Jurre Bosman. Maar ook SpangaS-acteurs Priscilla Knetemann (Charley), Talisia Misiedjan (Avalanche) en Sebastian Wulff (Luxor) doen mee. Het begeleidende koor bestaat uit deelnemers aan het Junior Songfestival.

In ZAPPLIVE en De BZT Show hebben kinderen een plek in de clip kunnen winnen. Vijf dansers en vijf muzikanten zien nu hun droom uitkomen. De wedstrijd in De BZT Show (met in de jury onder anderen Kim Lian van der Meij) loopt nog tot en met 11 december.

De tekst van Een beetje Kerstmis is geschreven door liedjesschrijver Rob Chrispijn en de muziek is gecomponeerd door de BZT band. Na de première wordt de clip op ZAPP uitgezonden. Hij is ook te downloaden via zapp.nl

Programma:
De BZT Show
Presentator:
Jetske van den Elsen
Pepijn Gunneweg
Website:
De BZT Show
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Mariëlle Groenendijk, pers@ncrv.nl, tel: 035 - 671 9466.

* ""