Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

SOULZANGERS JANELLE MONÁE NAAR DE MELKWEG VOOR EENMALIG CONCERT IN NEDERLAND

Soulzangers Janelle Monáe is een rijzende ster uit New York. Op zaterdag 18 december zal zij op het podium van de Melkweg staan. Haar eerste albumsingle 'Cold War' is nog maar kortgeleden uitgekomen in Nederland en onlangs stond zij in een uitverkochte kleine zaal van Paradiso. De kaartverkoop zal vrijdag 24 september van start gaan.

Afgelopen zomer kwam haar debuutalbum 'The ArchAndroid' uit. 'Tightrope' met Big Boi, is een van de nummers hierop, sloeg wereldwijd aan. Janelle Monáe is een baanbrekende, genreoverschrijdende zangeres, songwriter, producer en performer. In haar creatieve stijl komen haar elegante gevoeligheid voor pop en een unieke postmoderne mix van soul, funk en rock Žn roll samen. Net als bijvoorbeeld Prince en OutKast, bewijst Janelle Monáe dat muziek kan swingen en tegelijkertijd nieuwe ideeën en sounds in zich kan hebben.

Janelle Monáe is een waar 21e eeuws, muzikaal fenomeen. Ze wordt geprezen om haar onweerstaanbare 'cybersoul' geluid, stralende verschijning en unieke live optredens. Eerder vergezelde zij o.a. No Doubt en Erykah Badu tijdens verschillende optredens. Janelle Monáe kan met recht betiteld worden als hét soultalent van het jaar.

JANELLE MONÁE
Zaterdag 18 december - Melkweg, The Max
aanvang: 20.30 uur - entree: E 18,00 + lidm.
Voorverkoop start vrijdag 24 september via www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. www.melkweg.nl