Ingezonden persbericht


persbericht

Beep! Beep! Back up the Truck presenteert tweede editie Ons Kent Ons Festival

omdat muziek maken voor vrienden het allermooist is

Utrecht, 3 november. Op zaterdag 18 december presenteert Beep! Beep! Back up the Truck voor de tweede maal het Ons Kent Ons Festival. Tijdens het festival in dB's Utrecht wordt er opgetreden door een groep van achttien bands, bestaande uit bands van het label zelf, side projects van de bandleden of bevriende bands. Kaarten zijn vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Beep! Beep!

Ons Kent Ons
Het Utrechtse platenlabel werd in 2008 opgericht door een groot aantal bevriende muzikanten die besloten de handen ineen te slaan om zo één groot netwerk te creëren. Dat jaar organiseerden zij tevens voor de eerste maal het Ons Kent Ons Festival. Een prima excuus om gezamenlijk een biertje te drinken en om elkaars bands, solo projecten en side projects te bewonderen. Immers, muziek maken met en voor vrienden is het allermooist.

Op 18 december wordt het tweede Ons Kent Ons Festival georganiseerd met ditmaal maar liefst achttien bands verspreid over 4 zalen in poppodium dB's te Utrecht. De avond begint om 18:00 uur en vroege bezoekers zullen worden verwelkomt met een gratis cocktail. Tot 21:00 uur is er eten beschikbaar.

Natuurlijk is het festival voor elke muziekliefhebber toegankelijk.

Line up
De optredens zijn kort maar krachtig, en de muzikale richtingen van de verschillende bands lopen uiteen van experimentele electronica tot indringende en opzwepende hardcorepunk. Een uitgelezen kans om sommige bands voor het laatst, en andere bands voor het eerst te zien.

Optredende bands zijn: Eklin, Kismet, Holden Goldmood, Homemade Empire, Jelle Buma, Space Siren, Bebe Fang, The Walt, Stellenbosch, Akazeno, Het Gloren, Schotel van de Dag, Grizzly Adams, The State Of Maine, Paper Tiger, Shuriken, 78rpm en Hagy.

Tickets
Kaarten zijn vanaf vandaag beschikbaar in de webshop van Beep! Beep! voor maar 10 euro. De eerste 50 kaarten gaan weg voor de actieprijs van 8 Euro.


- - - - - - Noot aan de redactie - - - - - -