Politie Brabant-Noord

Horeca

regio, 18-12-2010

De politie hield in de regio enkele horecabezoekers aan voor baldadigheid, niet toten ID en openbaar dronkenschap.

's-Hertogenbosch - In de Karrenstraat hield de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een 23-jarige Bosschenaar aan voor het uitdelen van een kopstoot. Dit zou in een horecagelegenheid in die straat gebeurd zijn. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Op de Parade werd een 19-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 17-jarig meisjes uit Vlijmen onderuit getrapt te hebben. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. In de Karrenstraat werd een 28-jarige inwoner van Schaijk aangehouden. Hij wordt er van verdacht een leren jas weggenomen te hebben uit een horecagelegenheid. Naar eigen zeggen omdat die van hem gestolen was. Echter de eigenaar van de leren jas zag hem er mee lopen. Daarop ontstond een conflict. De politie de inwoner van Schaijk aan en gaf de jas terug aan de rechtmatige eigenaar. Twee 20-jarige Bosschenaren werden in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op het Kerkplein. ZE worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling. Ze zouden mogelijk een conflict hebben gekregen met een groep in een horecagelegenheid. De twee zijn in het kader van het 'Weekendje weg' inverzekeringgesteld voor verder onderzoek.

Boxtel - Een 19-jarige inwoner van Boxtel werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Rozemarijnstraat in zijn woonplaats. Hij wordt er van verdacht een mishandeling gepleegd te hebben in een horecagelegenheid in die straat.

Oss - Op de Eikenboomgaard in Oss heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats de uitbater van een horecagelegenheid in die straat bedreigd hebben. De uitbater zou de man aangesproken hebben op het feit dat hij stond te roken op een plek waar dat niet mocht. Vervolgens zou de verdachte de uitbater bedreigd hebben. De politie onderzoekt ook de betrokkenheid van de aangehouden verdachte bij een mishandeling van een 39-jarige Ossenaar in dezelfde horecagelegenheid. Het Osse slachtoffer zou daarbij in zijn buik gestoken zijn. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is inverzekeringgesteld.