Politie Gelderland-Zuid


Gewapende overval op kapsalon

Politieonderzoek ingesteld

Tiel, 18-12-2010 o De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een gewapende overval vrijdagavond in Tiel. Omstreeks 17.55 uur werd een kapsalon op de Laan van Westroijen overvallen door een man met bivakmuts. Hij dreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Daarna ging de dader er te voet vandoor naar een woonwijk.

Op het moment van de overval waren er meerdere personen in de kapsalon aanwezig. Niemand raakte gewond. De gealarmeerde politie keek met meerdere eenheden in de omgeving uit naar de overvaller. Ook werd in de directe omgeving een SMS-Alert verstuurd met de oproep voor tips over de overval. De zoekactie had vooralsnog geen succes.

Van de overvaller is het volgende signalement bekend:
* blanke man

* leeftijd geschat tussen 18 en 22 jaar

* lengte 1.80 à 1.90 meter

* groene (wat bol uitstaande) ogen

* zwarte jas, bivakmuts en handschoenen

* donkere sjaal met wit en rode streep

De overvaller ging er te voet vandoor richting de Priorlaan. Een klant uit de zaak is nog achter de verdachte aan gerend, maar raakte hem kwijt. De man maakte een geldbedrag buit. Namens de kapsalon is er aangifte gedaan.

Getuigenoproep
De politie is bezig met een onderzoek en vraagt getuigen van de gewapende overval vrijdagavond in Tiel om zich te melden. Heeft u rond 17.55 uur iets van de overval gezien of gehoord, of heeft u de verdachte gezien in de omgeving van de Priorlaan? Kent of herkent u de man op basis van het doorgegeven signalement? Neemt u dan contact op met het speciale Overvallenteam van de politie Gelderland-Zuid, via telefoon 0900-8844. Ook kunt u anoniem uw informatie kwijt, namelijk via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
(08)

Laatst gewijzigd 18-12-2010 18:23 | © Regio Gelderland-Zuid |