Gemeente Brummen


Openingtijdens gemeentelijke loketten in december

(Oorspronkelijke publicatie datum: 12-12-2010)

Omdat zowel Kerstmis als nieuwjaarsdag in een weekend vallen, hebben de komende feestdagen nauwelijks invloed op de openingstijden van de gemeentelijke loketten. Overigens kunnen inwoners 24 uur per dag terecht op de website van de gemeente Brummen (www.brummen.nl) waar veel informatie over de gemeentelijke diensten is te vinden.

Gemeentehuis Brummen
De loketten in het gemeentehuis in Brummen zijn gewoon geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook de avondopenstelling op de donderdag van 16.00 tot 19.00 uur van Burgerzaken vindt zoals gebruikelijk doorgang.

Dependance Eerbeek
De dependance in Eerbeek is in de week tussen kerst en oud&nieuw gesloten.

Wegwijs en Centrum voor Jeugd en Gezin
Wegwijs, het loket voor vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomensondersteuning, is tussen kerst en oud&nieuw gewoon geopend. Dit geldt ook voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), dat via loket Wegwijs bereikbaar is. Op vrijdagmiddag 24 en vrijdagmiddag 31 december zijn zowel loket Wegwijs als het CJG gesloten.

Loket Wegwijs en hiermee ook het CJG zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op (0575) 56 19 42. Buiten openingstijden kunt u altijd mailen naar info@wegwijsbrummen.nl voor vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomensondersteuning. Hierover is ook veel informatie te vinden op www.regelhulp.nl. Heeft u vragen over opvoeden en opgroeien, dan kunt u mailen naar info@cjgbrummen.nl. Of kijk op www.cjgbrummen.nl.

Wegwijs en CJG locatie Eerbeek (Tjark Riks Centrum) Derickxkamp 2a, 6961 DL Eerbeek
Spreekuur: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur

Wegwijs en CJG locatie Brummen (Plein Vijf)
Graaf van Limburg Stirumplein 5, 6971 CE Brummen Spreekuur: maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur