Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PRIMEUR IN NEDERLAND:

WINTER PASAR MALAM IN DE TROPISCHE JUNGLE!

Burgers' Zoo organiseert Winterse Avond(t)uren met Winter Pasar Malam van zaterdag 18 tot en met donderdag 30 december (m.u.v. 24, 25, 26 december)

In de kerstvakantie vormt het overdekte tropische regenwoud Burgers' Bush van het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo tien avonden lang het decor van een exotische Winter Pasar Malam. Meer dan 45 sfeervolle Oosterse stands, twee podia met optredens van diverse zang- en dansgroepen uit de Indische archipel en authentieke Aziatische gerechten in samenwerking met cateraar Ini-Dia maken dat u zich even helemaal in Indonesië waant. Bovendien nemen dierentuingidsen van IVN Arnhem jong en oud mee in de geheimen van het dierenrijk door middel van interactieve informatiestands en een kijkje achter de schermen van Burgers' Ocean. Sfeervolle lichtornamenten, vuurkorven en een aantrekkelijke korting van 50% vanaf 16.00 uur maken de avonden geschikt voor alle leeftijden. De Winterse Avond(t)uren eindigen om 20.00 uur.

Weerbestendig uitje voor de hele familie
Dankzij de volledig overdekte Bush (tropisch regenwoud), Desert (rotswoestijn) en Ocean (tropisch koraalrif) en de verwarmde binnenverblijven van de Rimba (oerwoud van Maleisië) kunt u ook bij slecht weer heel behaaglijk terecht in Burgers' Zoo. De Winter Pasar Malam is helemaal weersonafhankelijk, want alle activiteiten vinden plaats in de Bush. Dankzij de grote variatie aan standjes met Aziatische artikelen en lekkernijen en de exotische optredens op twee verschillende podia vormen de Winterse Avond(t)uren bij uitstek een uitje voor de hele familie. Dierentuingidsen van IVN Arnhem geven op interactieve wijze tekst en uitleg over 'voortbeweging in het dierenrijk'. U treft verspreid door het park niet alleen informatiestandjes aan, maar u kunt ook een kijkje nemen achter de schermen van de Ocean.

Data, tijden en geopende parkdelen
Bush, Desert, Ocean en Rimba zijn geopend tijdens de Winterse Avond(t)uren, waarbij een aantal diersoorten van de Rimba in hun verwarmde binnenverblijven zijn te zien. De giraffen, zebra's, gnoes en waterbokken kunnen via wandelgangen in hun stallen worden bekeken. De Winterse Avond(t)uren vinden plaats van zaterdag 18 tot en met donderdag 30 december (m.u.v. 24, 25, 26 december). Vanaf 16.00 uur geldt een korting van 50% op de normale toegangsprijzen, terwijl de avonden om 20.00 uur sluiten.