RTL Group

Meest opvallende gebeurtenissen afgelopen jaar in 'Wat Vindt Nederland Van 2010?'

Met het einde van het jaar in aantocht, blikt Jack Spijkerman in de special Wat Vindt Nederland Van 2010? terug. Op zaterdag 18 december kan de RTL 4-kijker rekenen op een vrolijke en spraakmakende show, die draait om de speelse strijd tussen twee teams. Onder leiding van Jack Spijkerman moet voortdurend worden ingeschat wat de Nederlander vindt van de meest in het oog springende nieuwsfeiten van 2010.

Wat vindt Nederland bijvoorbeeld het doelpunt van 2010? Is dat de goal van Van Bronckhorst in de WK-wedstrijd tegen Uruguay of is het toch de treffer van Sneijder tegen Brazilië? En wat is de blunder van het jaar? Een dronken Erica Terpstra of toch Sven Kramer die een bocht mist? En welk televisiemoment van 2010 is op ons netvlies blijven steken? De introductie van de hele cast van Oh Oh Cherso of juist Ben Saunders en zijn verpletterende auditie in The voice of Holland?

Het gerenommeerde onderzoeksbureau Peil, van Maurice de Hond, heeft de te behandelen kwesties voorgelegd aan een representatieve afspiegeling van de Nederlandse bevolking. Naast Jack Spijkerman is ook RTL Nieuws-verslaggever Sandra Schuurhof als deskundige aanwezig om de gepeilde onderzoeksresultaten toe te lichten. Eventueel maakt zij de verschillen tussen de subgroepen mannen versus vrouwen, jong versus oud inzichtelijk.

In Wat Vindt Nederland Van 2010? worden ook de wekelijkse PostcodeStraatprijzen van de Nationale Postcode Loterij bekendgemaakt.

Uitzending: RTL 4, vanaf zaterdag 18 december, tussen 21.30 en 23.00 uur.

Website: watvindtnederland.tv

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.