Ingezonden persbericht


persbericht

Kerstklusjes klaren met steun voor het Glazen Huis -Wiertz Personeelsdiensten verdubbeld het bedrag-

Kerkrade, 10 december 2010. Van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 december staat het Glazen Huis in Eindhoven, op nog geen 150 meter van het filiaal van Wiertz Personeelsdiensten. Onder het motto "klinkende munt voor een handige uitzendstunt" steunen de klanten van dit filiaal het goede doel.

Elk klusje dat voor het einde van het jaar nog geklaard moet worden, kan uitgevoerd worden door een uitzendkracht van Wiertz Personeelsdiensten. Bijvoorbeeld het opruimen van het magazijn, het inpakken van de eindejaarsgeschenken of het sneeuwvrij maken van het bedrijfsterrein. Geen klus is te gek. Wiertz Personeelsdiensten levert een betrouwbare kracht en regelt alle administratie.

"Wij hebben speciale webpagina (www.wiertz.com/glazenhuis2010) gemaakt waar bedrijven direct hun 'klusje' kunnen aanmelden. Ons kantoor in Eindhoven coördineert de 'klusjes'. Wij vinden het erg leuk om vanuit onze eigen expertise een bijdrage te mogen leveren aan dit uitstekende doel!" aldus Rik Franssen, hoofd sales support.

De opbrengst van alle Wiertz-uitzendkrachten die rondom Eindhoven klusjes uitvoeren, gaat naar het Glazen Huis. Dit bedrag wordt door Wiertz Personeelsdiensten verdubbeld en op vrijdag 24 december aangeboden aan de drie DJ's van 3FM/Serious Request.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 14 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Kijk ook op www.wiertz.com.