Ingezonden persbericht


()

Design badkamer Arets krijgt prominente plek in vitrine SCHUNCK*

Met trots presenteert SCHUNCK* van zaterdag 18 december 2010 tot en met zondag 13 februari 2011 de tentoonstelling Wiel Arets Architects STILLS rondom het werk van architect Wiel Arets. Naast architectuur houdt Wiel Arets Architects zich ook bezig met productontwerp. De vitrine van SCHUNCK* wordt daarom tijdens de tentoonstelling ingericht met bijna de volledige badlijn Il Bagno Alessi dOt, die Wiel Arets Architects heeft ontworpen voor Alessi. Daarnaast is er een selectie van productontwerpen te zien, variërend van diverse stoelontwerpen tot een waterkoker en peper- en zoutmolen voor bedrijven als Lensvelt, Gutzz, Quinze & Milan en Alessi.

Volgens Arets gaat de beleving van architectuur verder dan enkel het gebouw. Daarom worden zijn productontwerpen tijdens de tentoonstelling Wiel Arets Architects STILLS goed belicht. In de vitrine van SCHUNCK* zijn de volgende producten te bewonderen: de douchecabine, het vrijstaand bad, het toilet met bijbehorende accessoires en de kleine en de dubbele wastafel met bijbehorende accessoires uit de serie Il Bagno Alessi dOt (Alessi). Verder de coffee.it, hot.it, mix.it, salt.it - pepper.it - screw.it, watch.it en de cup.it - spoon.it (Alessi). Ook te zien zijn de Jelly Fish Chair en Hocker (Quinze & Milan), de B' kini chair (Gutzz), de LRC Chair (Lensvelt), de Stealth kast (Lensvelt) en de Tea + Coffee Towers (Alessi).

Bijgevoegd een uitgebreid persbericht en fotomateriaal. Bij plaatsing graag naam fotograaf er bij vermelden (zie naam document).

www.schunck.nl




Ingezonden persbericht