Gemeente Apeldoorn

Regentesselaan tijdelijk open voor verkeer

Op vrijdag 17 december stopt tijdelijk het werk aan de Regentesselaan. Dat betekent dat de weg dan volledig open gaat en tijdens de feestdagen geheel toegankelijk is voor alle verkeer.

Vanaf 10 januari 2011 wordt gewerkt aan de afwerking van de trottoirs en fietspaden aan de Regentesselaan tussen de Canadalaan en de Paslaan. De rijbaan blijft hier gewoon open. Tevens start de gemeente op 10 januari met de laatste fase van het werk aan de Regentesselaan. Er wordt dan gewerkt aan het deel tussen de Deventerstraat en de Paslaan. De weg is dan afgesloten voor verkeer, behalve voor de bus en direct aanwonenden. De weg wordt door middel van barrières in twee delen opgesplitst zodat de bus en direct aanwonenden wel kunnen passeren. Doorgaand verkeer kan de bestaande omleidingsroute volgen die leidt via de Ring (Deventerstraat, Kanaal Noord, Sluisoordlaan, Laan van Zevenhuizen, Edisonlaan, Zwolseweg, Loolaan en Kerklaan). Fietsers worden ter hoogte van de Regentesselaan omgeleid.

De gemeente Apeldoorn wil de rijbaan graag openstellen voor de feestdagen in april/mei, daarom wordt al in januari gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting is de Regentesselaan eind juni in zijn geheel klaar.

Einde bericht