Ingezonden persbericht


Amersfoort, 13 december 2010

Sint Jorisplein viert Winterfeest

Komend weekend vieren de winkeliers op het Sint Jorisplein een groot Winterfeest. Op zaterdag 18 en zondag 19 december zijn er allerlei feestelijke activiteiten voor groot en klein.

Kerstmis is het feest van lichtjes. In dit weekend voor kerst is het Sint Jorisplein dan ook prachtig verlicht. De feestverlichting is aangepast met mooie kerstaccenten en natuurlijk zorgt de schitterende lichtkerstboom op het plein voor een heel bijzondere sfeer.

In dit lichtdecor treedt Zwingin op, een 15hoofdig a-capella popkoor, dat het publiek trakteert op swingende kerst- en gospelsongs.
De Kerstman is uiteraard ook van de partij. Hij rijdt op een prachtig verlichte arrenslee door het winkelcentrum en nodigt kinderen en hun ouders uit om een ritje met hem mee te rijden. Een unieke ervaring!
Tafeldames en winterdiva's in indrukwekkende winterkostuums verheugen de feestvreugde. Zij maken muziek en delen kerstlekkers uit.
Een sfeervolle stand van Nescafé waar voor iedereen een heerlijk gratis kopje koffie klaarstaat maakt het feest compleet.

Alle activiteiten vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie over het Sint Jorisplein en andere activiteiten in de binnenstad van Amersfoort is te vinden op www.sint-jorisplein.nl en www.amersfoortwintertijd.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht