Ingezonden persbericht

Dutch Beauty groot succes!

De lancering van Dutch Beauty woensdag 15 december was een groot succes; alle aanwezige geportretteerde Dutch Beauties waren vol lof en Harold Robles, de directeur van het Medical Knowledge Institute (MKI), kreeg het eerste exemplaar uitgereikt. Dutch Beauty zal worden tentoongesteld in het Glazen Hotel van 18 tot 23 december en op zondag 19 december is Patricia Steur te gast bij Kunststof TV (17.30 uur, Nederland 2).

Heel kunst- en schoonheidsminnend Nederland was aanwezig tijdens de feestelijke onthulling van het kunstobject. De presentatie van de avond lag in handen van Manuela Kemp. Samen met Patricia overhandigde zij het eerste exemplaar aan Harold Robles en nodigde daarna alle aanwezige Dutch Beauties - waaronder Patty Brard, Marijke van Helwegen, Sheila de Vries, babette Cremer, Susan Smit, Sandra Hay en Frederique Spigt - uit om samen met Patricia op de foto te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Het kunstobject is van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 december in het Glazen Hotel te bezichtigen. En Patricia zelf zal in de uitzending van Kunststof a.s. zondag vertellen over Dutch Beauty - Passion and awareness.

Naast het kunstobject verschijnt er ook een kleine boekuitgave van Dutch Beauty.

Dit boek kost ¤ 19,80 en is verkrijgbaar in de boekhandels en via www.dejongehond.nl.