Provincie Flevoland Ondernemen langs de A6

Flevoland presenteert zich op RTL 7

Publicatiedatum: 16 december 2010

De provincie Flevoland is aanstaande zondag 19 december, samen met de gemeente Lelystad te zien in het programma Regio Business Magazine op RTL7. In deze aflevering wordt, in het kader van de economische gebiedspromotiecampagne, een reportage over ondernemen in Flevoland uitgezonden.

Dit is de eerste van een reeks van 6 reportages, waarbij de provincie de pluspunten van Flevoland voor het voetlicht brengt bij ondernemers. De centrale ligging en bereikbaarheid van Flevoland, het beschikbare arbeidspotentieel maar vooral ook de ruimte voor ondernemen zullen aan de orde komen. In iedere aflevering wordt aandacht besteed aan één van de Flevolandse gemeenten en een reeds gevestigde ondernemer. Aanstaande zondag bijt Lelystad in samenwerking met Van Campen Industries het spits af.

Onbekend maakt onbemind

Andries Greiner, gedeputeerde Economische Zaken en initiatiefnemer van de economische gebiedspromotiecampagne: `Onbekend maakt onbemind. Dat is wat we vaak ervaren als we met ondernemers van buiten Flevoland spreken. Wanneer ondernemers eenmaal een dag in Flevoland zijn geweest blijkt hun beeld vaak 180 graden ten positieve te zijn gedraaid. Ik ben er trots op dat we de komende maanden Flevoland op nationale televisie kunnen presenteren.'

Uitzending

Regio Business Magazine, RTL7, zondag 19 december van 10.00 uur tot 10.30 uur. De reportage wordt in de week na de uitzending regelmatig herhaald op RTL Z.