Hoefnet

Nieuws

België versus Nederland bij Stal De Ronde

17-12-2010

Zondag 19 december vindt bij Stal De Ronde in Zwartewaal de kerst-minimarathon plaats.

`Zeg maar liever winter-editie, want het is hier sinds vanochtend spierwit', aldus Koos de Ronde. `Ik hoop dat we de wedstrijd door kunnen laten gaan, want we hebben een leuk deelnemersveld, vooral bij de vierspannen waar er maar liefst zeven aan de start komen, waaronder Gert Schrijvers, Glenn Geerts en Bruno Taveniers. Gert start bij ons ter voorbereiding op de wereldbekerwedstrijd in Mechelen eind deze maand, dus het wordt echt een miniwedstrijdje België versus Nederland. Nu maar hopen dat het stopt met sneeuwen en dan met man en macht aan het werk om alles sneeuwvrij te krijgen.'

Zaterdagmiddag zal beslist worden of het evenement door zal gaan, dus houdt de website www.stalderonde.nl in de gaten voor het meest actuele informatie.

klik hier voor de parcourstekening.

Seizoensterugblik

Na afloop van de wedstrijd zal Koos de Ronde rond zes uur onder het genot van een hapje en een drankje een korte terugblik verzorgen voor alle geïnteresseerden op het voorbije wedstrijdseizoen met hoogtepunten als zilver tijdens de Wereldbekerfinale in Genève en teamgoud tijdens de Wereldruiterspelen in oktober in Kentucky, Amerika.

Voor de meest actuele startlijst: www.startlijsten.nl