Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 13-12-2010

Cooking Adventure speelt rol in RTL4 programma Enjoy Life.

Afgelopen zondag was de TV-crew van RTL4 bij Cooking Adventure in Hoogeloon om opnames te maken voor het RTL4 programma Enjoy Life.

Presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers trekken voor het programma door Nederland om voor de kijker op zoek te gaan naar bijzondere ervaringen. Iedere aflevering toeren Arno en Sanne kris kras door Nederland. Onderweg ondergaat het dynamische duo spannende, leuke en trendy belevenissen en ervaringen op allerlei manieren. Bovendien wordt iedere week een culinaire happening of specialiteit onder de loep genomen.

In deze aflevering nemen de presentatoren deel aan de kookworkshop Cooking Adventure Samen met de deelnemers van de workshop bereiden ze verschillende speciale gerechten volgens de methode 'Slow Cooking'. Een Bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als ze in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mogen gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur de mooiste verhalen.

Kijken dus!
ENJOY LIFE - RTL 4 -zondag 19 december 11:45 uur
Herhaling 1e kerstdag 25 december 10:30 uur
Indien u niet in de gelegenheid bent dan kunt u de uitzending nakijken op www.rtlgemist.nl

Meer informatie over Cooking Adventure vindt u op www.cookingadventure.nl


---