Gemeente Hoogeveen

Groen licht voor Noorderlichtjesparade !

Het hoge woord is er uit: de allereerste Noorderlichtjesparade is een feit. Op woensdag 22 december organiseert René Karst Evenementen in opdracht van de Stichting Centrummanagement Hoogeveen een verlichte praalwagenoptocht ter afsluiting van de kerstmarkt (19 t/m 22 december in de Hoofdstraat) in het centrum van Hoogeveen. De optocht zal tussen 18.00 en 20.00 uur door het centrum gaan.

De Noorderlichtjesparade is een praalwagenoptocht, waarin alle praalwagens worden voorzien van lichtjes. Inmiddels heeft René Karst Evenementen 13 aanmeldingen ontvangen, van enthousiaste Smederijen, bedrijven, scholen, verenigingen en zelfs een zorgboerderij. Er is nog ruimte voor een aantal praalwagens. Een ieder die zich geroepen voelt deel te nemen aan dit spektakel kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@renekarstevenementen.nl. Ook voor vragen omtrent dit evenement kunt u een mailtje sturen.

De Noorderlichtjesparade is een nieuw onderscheidend evenement dat Hoogeveen verder regionaal op de kaart moet zetten en veel bezoekers uit heel Drenthe moet trekken. Mede hierom wordt het groots aangepakt en maakt de parade onderdeel uit van een meerdaags kerstevenement waarin ook een kerstmarkt, kerstman met arrenslee en muziek (diverse koren doen mee) en sfeervolle aankleding van het centrum zal plaatsvinden.

Al het nieuws over de Noorderlichtjesparade is te vinden op www.hoogeveen.nl.