Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Gendringen - Drie jongeren aangehouden                    |

De politie heeft zaterdagavond 18 december drie 17-jarige jongens uit gemeente Oude IJsselstreek aangehouden op verdenking van het vernielen van een prullenbak aan de Staringstraat in Gendringen.


De politie kreeg omstreeks 22:55 uur de melding dat de jongeren een prullenbak hadden vernield aan de Staringstraat. Bij het arriveren van de agenten beledigde één van de jongeren de agenten. Hij werd aangehouden voor belediging. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Een andere jongen uit de groep bemoeide zich met de aanhouding en gedroeg zich vervelend. Ook hij werd aangehouden. Een andere 17-jarige kon zich niet legitimeren en wilde niet meewerken. De drie jongens zijn meegenomen naar het politiebureau. Tijdens dit vervoer beledigde en bedreigde één van de jongens de agenten. De drie jongens zijn ingesloten voor nader verhoor.


2010183443

|     |Zieuwent - Vrouw gewond na botsing boom                   |

Een 19-jarige vrouw uit Beltrum kwam zaterdagmiddag 18 december op de Boschlaan in Zieuwent tegen een boom aan. De vrouw raakte hierbij gewond en is voor controle met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 13:10 uur de melding van de aanrijding. De vrouw reed over de Boschlaan en kwam vermoedelijk door gladheid tegen een boom aan. Zij raakte hierbij gewond aan haar borst en knie en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


2010183299


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --