Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 19-12-2010

In de regio werden enkele bekeuringen uitgeschreven voor belediging, baldadigheid, wildplassen en eenvoudige mishandeling.

's-Hertogenbosch - Een 33-jarige Drunense is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Parade in 's-Hertogenbosch. De vrouw gedroeg zich vervelend bij een horecagelegenheid en weigerde weg te gaan. Toen agenten haar diverse malen gevorderd hadden weg te gaan en ze dit nog niet deed, werd ze aangehouden. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Een 37-jarige Bosschenaar kreeg een boete voor wildplassen op Karrenstraat in 's-Hertogenbosch, maar hij was het hier niet mee eens en beledigde de aanwezige agenten. Daarop werd hij aangehouden. In die nacht werd een 19-jarige inwoner van Vught aangehouden op de Parade. Ook hij weigerde te vertrekken, nadat hij meerdere malen gevorderd was weg te gaan. De politie maakt proces-verbaal op.

Oss - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee Osse verdachten, 31 en 35 jaar, aangehouden voor belediging. De twee gedroegen zich luidruchtig en recalcitrant op de Eikenboomgaard. Agenten gaven hen aan, weg te gaan. Ze begonnen achter de aanwezige agenten te beledigen. Toen zij even verderop ook dreigde met een fiets naar de agenten te gooien en de beledigingen niet ophielden, werden ze beiden aangehouden. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.