Party Animals geschokt en aangeslagen


GRONINGEN, 20101219 -- De Party Animals zijn geschokt door de actie van een groep onruststokers in Huize Maas in Groningen. De daders behoren niet tot het Party Animals publiek. Het gaat om een oudere groep mensen die voor de Groningse politie geen onbekenden schijnen te zijn.

De Party Animals doen zo'n 70 optredens per jaar waarbij het altijd 1 groot feest is - zo ook in Huize Maas, totdat 1 van de de onruststokers tijdens een toegift met glaswerk begint te gooien. Nadat het in eerste instantie gesust lijkt en de Party Animals hun show alsnog afmaken slaat vervolgens alsnog de vlam in de pan, waarop de voltallige groep van 15 mannen de leden van de Party Animals zwaar mishandelen.

Het optreden was de afsluiting van een 90's thema avond waar verschillende artiesten acte de présence gaven. Al jaren zijn de Party Animals 1 van de meestgeboekte live-acts in Nederland en in hun set komen al hun #1 hits uit de 90's voorbij.

De titel van de laatste single van de Party Animals "Fight For Your Right (to party)" krijgt in Huize Maas ineens een onbedoeld andere betekenis. De groep dankt de medewerkers van Huize Maas, het organiserende evenementenbureau en de politie van Groningen voor het adequaat reageren. Tegen de, voor de Party Animals onbekende daders wordt aangifte gedaan.

http://www.partyanimals.nl