Gemeente Spijkenisse


Kerstzaalvoetbal- toernooi 2010

26 november 2010

Zaalvoetbal jeugd

In de kerstvakantie is het weer zover. Het Sportteam van de gemeente Spijkenisse organiseert het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltoernooi voor kinderen, tieners en jongeren uit Spijkenisse en omgeving.

Het toernooi vindt plaats in twee sporthallen, te weten sporthal de Akkers en sporthal Den Oert. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën.

Jongens en meisjes van het basisonderwijs (groepen 7/8) kunnen ook meedoen met de scholen competitie. Alleen voor de leeftijdscategorie van 10 t/m 13 jaar is er een meidencompetitie.

titel: Kerstzaalvoetbaltoernooi 2010
omschrijving: Overzicht van data en locaties waar het Kerstzaaltoernooi 2010 zich afspeelt
bronvermelding: Sportteam Spijkenisse
datum: 26 november 2010
Wie speelt wanneer en waar?
Maandag 20 december Scholenteams Den Oert Maandag 20 december Scholenteams De Akkers Dinsdag 21 december Voetbalschool + G-teams Den Oert Dinsdag 21 december Meidenteams 10-13 jaar De Akkers Woensdag 22 december Wijkteams 13-15 jaar Den Oert Woensdag 22 december Wijkteams 6-8 jaar De Akkers Donderdag 23 december Wijkteams 16-18 jaar Den Oert Donderdag 23 december Wijkteams 9-10 jaar De Akkers Vrijdag 24 december Wijkteams 19-23 jaar Den Oert Vrijdag 24 december Wijkteams 11-12 jaar De Akkers Maandag 27 december FINALEDAG Den Oert


*data onder voorbehoud van wijziging

Inschrijven
Inschrijven voor het kerstzaalvoetbaltoernooi kan tot uiterlijk maandag 06 december. Inschrijven voor het toernooi kan per team (minimaal 5, maximaal 8 personen). De inschrijfformulieren zijn af te halen in de jongeren/wijkcentra in Spijkenisse. Deelname aan het toernooi kost drie euro per persoon. Het ingevulde inschrijfformulier kan bij de balie van het stadhuis in Spijkenisse worden ingeleverd. Bij het inlevering moet meteen het inschrijfgeld worden betaald. Alle opa's en oma's, vaders en moeders, broertjes en zusjes, en overige toeschouwers zijn van harte welkom om aan te moedigen vanaf de tribune. Op maandag 27 december strijden alle finalisten van de voorafgaande dagen om de eerste, tweede en derde plaats.
Wethouder Kees Dijkman reikt de prijzen uit.