KRO

KRO Memories kerstspecial

Uitzenddatum: 20/12/2010

Ook dit jaar weer een zeer sfeervolle kerstaflevering van KRO Memories. Hoog in de Zwiterse Alpen en midden in de sneeuw ontvangt Anita Witzier haar gasten.

Thenya & Michael
De wat stoere Thenya ontdooit volledig als ze haar Duitse vriendje Michael in de Zwitserse sneeuw ontmoet. Hij is lief, galant en heel erg blij met haar. Maar wordt het echt weer helemaal net als vroeger?

Karin & Roman
Een jaloerse man dwong Karin ooit alle foto's weg te gooien. Het weerzien met verloren gewaande foto's en haar toenmalige vriendje Roman zelf zorgt voor tranen van verdriet, maar ook van vreugde.

Frank & Marianne
Als Frank `zijn' Marianne in Zwitserland weer ontmoet, gaat het er heftig aan toe. Ze zijn verdrietig maar ook weer verliefd blij. Een massaal sneeuwballengevecht, Paolo Conte op gitaar in de kerk en dodemansritten op de slee zetten iedereen weer met beide benen op de grond zetten. Of toch niet?

Mia & Stefano
Mia's affaire met de Italiaan Stefano zorgde er gek genoeg voor dat ze nog steeds met haar man Rogier samen is. Het weerzien met zanger/gitarist Stefano is al net zo onvoorspelbaar: hij componeert een lied voor haar, Mia valt letterlijk voor hem en Stefano neemt een enorme duik...

KRO Memories kerstspecial, maandag 20 december om 21.10 uur op Nederland 1