Gemeente Zoetermeer

Winterdroom! Bij de VrijeTijdsCentra

Nog even en dan is het zover! kerstvakantie. Dit betekent dat de schooldeuren sluiten en de deuren van de VrijeTijdsCentra (VTC's) langer open gaan. Ben jij tussen de 4 tot en met 12 jaar? Dan staat er voor jou van maandag 20 tot en met vrijdag 31 december een programma vol sportieve- en creatieve activiteiten klaar.

Twee weken vakantie die in het teken staat van: ik droom, ik droom een `Winterdroom'.
Samen met mijn vriendje een sneeuwpop maken, Rudolf het rendier maken of rond de kerstboom, uit mijn zelf versierde mok, chocolademelk drinken. In het groot winterdroomknutselprogramma komen deze dromen uit! Je kunt iedere ochtend en middag aanschuiven aan de knutseltafel. En de allerlaatste dag van het jaar maken we `veilig vuurwerk', zoals een vuurwerkslingerbol.

Spel van de dag
Voor de sportieve jongens en meisjes is er elke dag een `spel van de dag', bijvoorbeeld commandospel, sjoelwedstrijd of darten. Filmliefhebbers komen ook aan hun trekken. Tussen de middag wordt er - bij VTC's Voorweg en Zegwaartseweg op een groot scherm - een leuke film gedraaid in het teken van kerstmis. Wil je liever op het buitenterrein skelteren, voetballen of hutten bouwen. Het kan allemaal!

Openingstijden
De VTC's zijn in de kerstvakantie geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. 's Ochtends en `s middags kunnen kinderen knutselen. VTC Rokkeveen is donderdag 23 december gesloten voor de gewone bezoeker in verband met Speelmeer. De VTC's zijn gesloten op zaterdag 25 december (eerste kerstdag) en zaterdag 1 januari 2011 (Nieuwjaarsdag). Een bezoek aan de VTC's kost EUR 1,05. Houders van de ZoetermeerPas krijgen met cheque 12 een gratis jaarabonnement.

Te downloaden:

* Informatie Vrijetijdscentra Kerstvakantie_1.pdf (319,02 KB)
* Informatie Vrijetijdscentra Kerstvakantie_2.pdf (358,18 KB)

Zie het origineel