Gemeente Enschede

Werkzaamheden Kuipersdijk worden vervolgd in 2011

Winkeliers tijdelijk goed bereikbaar

De werkzaamheden aan de Kuipersdijk zijn tot aan de Woolsdriksweg afgerond. Vanwege de weersomstandigheden en de kerstvakantie liggen de vervolgwerkzaamheden voor deze straat tot half januari 2011 stil en is verkeer in twee richtingen tijdelijk weer mogelijk gemaakt. Dit betekent dat tot die tijd de ondernemers aan en rondom de Kuipersdijk goed bereikbaar zijn.

Vanaf 17 januari worden de werkzaamheden, mits de weersomstandigheden het toelaten, weer vervolgd tot aan de Varviksingel.

Op dinsdag 14 december is in de extra ingelaste informatieavond voor ondernemers aan en rondom de Kuipersdijk afgesproken om de fasering van de resterende werkzaamheden in overleg met de ondernemers te bepalen. De keuze die wordt voorgelegd is om de werkzaamheden tot aan de singel uit te voeren door één weghelft per keer, of beide weghelften gelijktijdig af te sluiten. De ondernemers ontvangen begin januari een brief met daarin de voor- en nadelen alsmede de consequenties van de twee opties. De keuze die hierin gemaakt wordt bepaalt de manier van aanpak en de doorlooptijd voor de vervolgwerkzaamheden.