Beweging 3.0


Vrijwillige journalisten gezocht voor PAL4

maandag, 20 december 2010

Leusden - Rond 1 maart 2011 is voor de bewoners van Leusden een website beschikbaar, PAL4, die naast gezelschap en ontspanning ook leuke en nuttige informatie biedt over het wonen en leven in Leusden. Zo is er de rubriek `Mijn wijk'. Met bijvoorbeeld activiteiten, evenementen, geschiedenis van Leusden, recept van de week, een interview met een buurtgenoot, enzovoort. Voor het vullen van deze rubriek zoeken we vrijwilligers.

U bent nieuwsgierig, houdt van een uitdaging én van pionieren. U leeft actief mee in Leusden en bent enthousiast voor een rol als journalist, tekstschrijver of fotograaf. U vindt het een uitdaging om samen met andere vrijwilligers aan de slag te gaan, waarbij u kunt rekenen op een goede begeleiding vanuit Beweging 3.0.

Lijkt het u iets, maar bent u nog niet helemaal over de streep? Of wilt u zich direct aanmelden als vrijwilliger? Neem dan vóór 15 januari a.s. contact met mij op. Ik ben Carin van der Veer en namens Beweging 3.0/afdeling Communicatie betrokken bij PAL4 in Leusden (in de week tussen kerst en oud en nieuw ben ik niet bereikbaar). Mijn telefoonnummer is (033) 469 26 44.

Mailen kan natuurlijk altijd naar carin.vanderveer@beweging3.nl.

Ter info: PAL4 gaat in Leusden van start rond 1 maart 2011. Algemene informatie over PAL4 vindt u op http://www.pal4.nl/.