Beweging 3.0


Vrijwilligers Huize Sint Jozef in het zonnetje gezet

maandag, 20 december 2010

Nijkerk - Vrijwilligers van Huize Sint Jozef werden op 25 november als eersten onvangen in de compleet verbouwde Postkamer in het oude Postkantoor aan de Kleterstraat in Nijkerk. De complimenten voor de inrichting waren niet van de lucht: bijna niemand herkende de ruimte terug.

De medewerkers van de Postkamer hadden heerlijke taarten en cakes gebakken, waaraan iedereen zich tegoed deed. Onder het genot van hapjes en drankjes kon een ieder aanschuiven bij diverse activiteiten, waaronder een stoelmassage of een armbandje maken. Ook werden kleurige cupcakes versierd en kon men de nagels laten lakken door de medewerkers van Fantasy Nails of een make-up advies krijgen van medewerkers van HairXclusive Josine. Een vreemde Mystery Guest, die eruit zag als een Arabier, en tussen de vrijwilligers rondliep, bleek later Jan de Groot te zijn, die jaren werkte in het Postkantoor. Professor Drabb zorgde voor veel rake opmerkingen en hilariteit door het lezen van handen.

Alle dank aan de medewerkers van de Postkamer en natuurlijk aan alle vrijwilligers die werken in Huize Sint Jozef en iedere dag weer dat beetje (veel) extra geven aan de bewoners!