Gemeente Zijpe


Succesvolle ondernemersbijeenkomst BreedNet


Woensdagavond 15 december is in Café De Klimop in Sint Maarten een BreedNet informatie-avond georganiseerd met als doel de behoefte aan glasvezel te peilen. De bezoekers werden welkom geheten door de heer Rens Cappon, wethouder Harenkarspel:

" Het gezamenlijke belang van de bedrijven in onze gemeenten is om klaar te zijn voor de supersnelle internet verbindingen via glasvezel. Dat hebben veel bedrijven gisterenavond ingezien door aanwezig te zijn op een door de gemeente Zijpe en Harenkarspel georganiseerde presentatie avond over dit onderwerp. Ik doe een oproep aan al die ondernemers die er gisteren niet bij waren om in contact te treden met de BreedNet organisatie, die door de gemeentes en de provincie ingeschakeld is om dit glasvezelkabel project te realiseren. Alleen samen gaat het lukken."

Na de opening legde BreedNet projectleider Jan Zonjee uit wat het project voor de ondernemers kan betekenen en hoe zij door middel van glasvezel via Breednet in kunnen spelen op toekomstige innovaties. Tot slot schoven drie dienstaanbieders aan om onder leiding van Jan Smit (projectleider BreedNet vraagbundeling) vragen uit de zaal te beantwoorden en te reageren op een aantal stellingen. In de loop van de avond werd duidelijk dat de behoefte aan breedband verbindingen onder de bezoekers groot is door onder andere: trage verbindingen enlange wachttijden op reparatie. De avond werd afgesloten door de heer Piet Marees, wethouder van de gemeente Zijpe:

â Zorg voor een bedrijfszekere toekomst door nù te investeren in een open breedbandverbinding.â

Heeft u deze bijeenkomst gemist en toch interesse in de mogelijkheden van een BreedNet glasvezelverbinding voor uw onderneming? Op 31 januari en 9 februari organiseert BreedNet informatiesessies bij u in de buurt! Op 31 januari is er een uitgebreid avondprogramma gepland in het Afas Stadion in Alkmaar. 9 februari is de locatie voor deze bijeenkomst Best Western Slothotel Igesz in Schagen. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.breednet.nl/events. Meer informatie over BreedNet en de informatie-avonden vindt u op www.breednet.nl.
.
Â