Finodex versterkt team met Directeur Business Development

20/12/2010 10:45

Finodex

Amsterdam, 20 december 2010. FINODEX, bouwers van intelligente web-based beleggingstools en apps voor beleggers, heeft Maurice Tordoir aan boord gehaald als Business Development Director. FINODEX zet met Tordoir stevig in op de Nederlandse aandelen- en optiemarkt.

Over Maurice Tordoir

Maurice Tordoir brengt meer dan 25 jaar ervaring in sales en marketing van beursinformatie, financiële producten en services mee. Zijn commerciële kennis van de Nederlandse financiële markt zal hij inzetten voor de geavanceerde, gebruiksvriendelijke beleggingstools van FINODEX.

Herbert Robijn, Managing Director FINODEX, over Maurice Tordoir

"Maurice is onze nieuwe man voor Business Development. Precies de senior officer die we nodig hebben om onze professionele beleggingstools en apps langs verschillende kanalen bij particuliere beleggers binnen handbereik te krijgen. Wij geloven allebei dat beleggers weliswaar op zoek zijn naar lage transactiekosten, maar dat de echte winst in de juiste beleggingsstrategie zit. Met onze tools kan een belegger zelf een rationele strategie uitstippelen, zuiver op basis van cijfers en logica."

Strategische focus van FINODEX

De Business Development Strategie van FINODEX heeft een heldere focus. Samen met institutionele partijen ontwikkelt FINODEX web-based concepten voor deze partijen zelf en voor hun cliënten. Die cliënten zijn veelal particuliere beleggers, voor wie FINODEX professionele tools en apps toegankelijk maakt. FINODEX reikt deze beleggers eenvoudige, kostenefficiënte tools en services aan, om snellere en betere beleggingskeuzes te maken.

Over FINODEX

FINODEX is een specialistische partij in de markt voor web-based beleggingstools en apps. Het internationale bedrijf uit Amsterdam koppelt hoogwaardige softwarekennis aan commercieel inzicht. FINODEX ontwerpt en bouwt intelligente rekenmodellen en vertaalt die in gebruikersvriendelijke, schaalbare beleggingstools en apps voor professionele en particuliere beleggers in de aandelen- en optiemarkten. Cliënten van FINODEX zijn brokers, banken, beurzen, financiële platforms en particuliere beleggers.





http://www.finodex.com