Gemeente Stede Broec

Oud papier niet overal opgehaald

20-12-2010 Afgelopen vrijdag 17 december heeft Roele Recycling geen oud papier opgehaald in de gemeente (Grootebroek Noord/Oosterweed Oost). Door de hevige sneeuwval en de gladheid als gevolg daarvan, was het niet verantwoord om de vrachtwagens te laten rijden. De provinciale wegen waren welliswaar redelijk goed begaanbaar, maar het zijn juist de (vaak wat bol lopende) kleine straatjes in dorpen en steden die voor de grote wagens gevaarlijk glad zijn. Het risico van schade aan eigen materieel en aan auto´s van anderen is daarmee bij gladheid en sneeuw te groot.

Deze ritten zijn komen te vervallen en worden niet op een later tijdstip ingehaald. Dat is planningstechnisch helaas niet haalbaar voor Roele.

De meeste mensen hebben hun papier weer binnen gehaald. Op sommige plekken staan nog wel wat pakken met oud papier. Wij verzoeken de eigenaren deze weer binnen te zetten en te wachten tot de volgende ophaalgelegenheid.

De volgende data zijn(*):

23 december - Bovenkarspel
28 december - Grootebroek Noord + Oosterweed Oost 30 december - Lutjebroek + Oosterweed West
4 januari - Grootebroek Zuid


*) Uiteraard onder voorbehoud van geschikt weer. Houdt u er rekening mee dat er meer ophaaldata kunnen komen te vervallen. 20-12-2010