Stadsdeel Amsterdam Zuidoost

bekendmakingen niet meer in Echo

---

Openbare bekendmakingen niet meer in Echo

15 december 2010

Vanaf 1 januari verschijnen de openbare bekendmakingen niet meer in de Echo, zoals u van ons gewend bent. De bekendmakingen worden vanaf dat moment elke woensdag gepubliceerd op de website van het stadsdeel. Daarnaast zijn ze ook in te zien bij het Infocentrum op het Anton de Komplein. In de stadsdeelkrant, die vanaf januari elke twee weken verschijnt, worden de bekendmakingen ook gepubliceerd.

Met ingang van het nieuwe jaar verdwijnt de maandelijkse stadsdeelkrant ZO!Nieuws. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe krant: Zuidoost.amsterdam.nl. De krant verschijnt elke tweede en vierde week van de maand. Op de stadsdeelpagina's worden alle openbare bekendmakingen opgenomen en is er onder andere ruimte voor verhalen van bewoners, artikelen over bouwprojecten, evenementen, buurtactiviteiten, wegwerkzaamheden en informatie over raads(commissie)vergaderingen. Ook is er voldoende ruimte voor het aansnijden van actuele thema's door zowel bewoners als de stadsdeelorganisatie. Het nummer dat in de vierde week van de maand verschijnt heeft daarnaast ook veel informatie die voor alle Amsterdammers interessant is, zoals informatie over de Stadspas, het openbaar vervoer en informatie over werkgelegenheid .

Redactie, nieuws en tips

De redactie is benieuwd naar wat u wilt lezen in de vernieuwde stadsdeelkrant. Hebt u tips en ideeën? Mail dan naar communicatie@zuidoost.amsterdam.nl of bel met de redactie via 020 525 5000. Op zoek naar de openbare bekendmakingen van stadsdeel Zuidoost?

Kijk vanaf 1 januari op http://www.zuidoost.amsterdam.nl/ of kom naar het Infocentrum aan het Anton de Komplein. De bekendmakingen vindt u ook in Zuidoost.amsterdam.nl, de nieuwe stadsdeelkrant van Zuidoost.


---