Nationale-Nederlanden

Sterren aan de hemel bij Nationale-Nederlanden

Rotterdam, 16 december 2010

Voor de tweede keer dit jaar laat het gebouw van Nationale-Nederlanden in Rotterdam zijn markantheid gelden. In juli van dit jaar was het pand de Delftse Poort nog de grootste wegwijzer naar Parijs tijdens de start van de Tour de France.

Vanaf vandaag wordt de gevel op een bijzondere wijze verlicht. Net als vorig jaar zijn er duizenden duurzame LED-lampjes bevestigd op de Delftse Poort, het 151 meter hoge NN-gebouw naast Rotterdam Centraal. De kunstmatige sterrenhemel is elke avond zichtbaar. De ruim 3000 lampjes fonkelen gedurende de avond en nacht en laden zich overdag op via zonnecellen. Het kunstproject Stars is nog te zien tot maart 2011.

Over Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 165 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.