Gemeente Renswoude


Informatie

Wie wordt `Vrijwilliger van het jaar 2011'? De keuze is aan u!

Door verschillende inwoners van Renswoude zijn namen ingediend voor de verkiezing vrijwilliger van het jaar 2011. Deze voorstellen zijn door een jury, bestaande uit de drie ereburgers, beoordeeld.

De jury is tot de volgende drie nominaties gekomen (namen staan in alfabetische volgorde):

* de heer A.J. (Anton Jan) Cozijnsen: De heer Cozijnsen is al jaren actief bij de harmonievereniging Ons Genoegen. Hij is meer dan 20 jaar lid geweest van het bestuur, o.a. als secretaris en ook vele jaren als voorzitter. Sinds begin 2005 is de heer Cozijnsen voorzitter van de bouwcommissie van het nieuwe muziekgebouw dat begin december is geopend.

* mevrouw P.C. (Nelly) Gersen: Mevrouw Gersen is op diverse terreinen al jaren actief voor de gemeenschap van Renswoude. Zij doet heel veel voor de ouderen in Renswoude. Zij is al jaren actief als leidster van de bingo in Huis in de Wei en regelt ook het vervoer van Renswoudenaren naar de bingo-avonden. Ook coördineert zij in Renswoude de jaarlijkse loterij van `de vrienden de SOS' en zorgt ze ervoor dat iedereen tijdig alle loten heeft verkocht.
* mevrouw M.B. (Bruzina) Ligtenberg-Willigenburg: Mevrouw Ligtenberg-Willigenburg is al meer dan 15 jaar actief bestuurslid (penningmeester) en vrijwilliger van de Nederland Patiëntenvereniging afd. Renswoude. Ook betekent zij veel voor de bewoners van De Kleine Meent, al jaren gaat zij met de bewoners wandelen.

Procedure
U, als inwoner van Renswoude, kunt nu uw stem uitbrengen voor de `vrijwilliger van het jaar 2011'. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar vrijwilligervanhetjaar@renswoude.nl of per post: gemeente Renswoude, t.a.v. de heer A.E. Eilander, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. De regels die hierbij gelden zijn:

* u dient zelf uw stem uit te brengen, er mag niet namens iemand anders gestemd worden;

* bij uw stem dient u uw naam en adres te vermelden;
* uw stem moet uiterlijk 3 januari a.s. binnen zijn, stemmen die later binnenkomen zijn ongeldig;

* tijdens de nieuwjaarsmarkt op 4 januari a.s. in sporthal De Hokhorst wordt de `vrijwilliger van het jaar 2011' bekend gemaakt en gehuldigd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer A.E. Eilander, tel: 0318-578152. U kunt u vragen ook mailen naar
vrijwilligervanhetjaar@renswoude.nl.