Toyota Nederland

De slimme Toyota Verso-S leverbaar voor EUR 15.990

De Toyota Verso-S staat vanaf 15 februari voor EUR 15.990,- in de showroom. Wie niet kan wachten, kan de MPV vanaf vandaag al bestellen bij de dealer. Op de prijslijst van de Verso-S staan drie uitvoeringen: de Comfort, Aspiration en Dynamic. De Verso-S wordt geleverd met een zuinige en soepele 1.3 VVT-i benzinemotor met standaard Start & Stop-systeem. Eventueel ook in combinatie met een Multidrive CVT automaat voor slechts EUR 1.000,-. Hiermee scoort de zuinige Verso-S direct een A-label; een unicum in de klasse van de compacte MPV's. De Multidrive CVT automaat kan ook in zeven stappen worden geschakeld via flippers aan het stuurwiel.

Altijd een royale uitrusting
De Verso-S heeft in de Comfort-uitvoering al een royale uitrusting met ondermeer een sportieve dakspoiler, boordcomputer, follow-me-home verlichting, uitgebreid audiosysteem (MP3-/USB-aansluiting), anti-whiplash hoofdsteunen elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers en elektrische ramen vóór. Ook zaken als een in hoogte verstelbare berijdersstoel, ontbreken niet. Natuurlijk heeft de auto een trefzekere transmissie met 6 versnellingen en schijfremmen rondom.

Slimme binnenruimte, standaard `Easy Flat'
De Verso-S beschikt in verhouding tot de compacte buitenafmetingen over een ruim interieur. Bovendien heeft elke Verso-S `Easy-Flat'; met een handbeweging klapt de achterbank weg en ontstaat een vlakke laadvloer.

Volop veiligheid rondom
Ook met de veiligheid is het prima gesteld. Niet alleen heeft de Verso-S zeven airbags (waaronder een knie-airbag), ook zijn ABS, elektronische remkrachtverdeling (EBD), Brake Assist, Vehicle Stability Control (VSC) en Traction Control (TRC) standaard.

Aspiration en Dynamic: voor wie meer wil
Wie meer wil, kan kiezen voor de Verso-S in Aspiration uitvoering. Deze staat voor
EUR 18.395 in de prijslijst. De Aspiration heeft onder andere extra: armsteunen voor én achter, mistlampen vóór, een lederen stuurwiel en pookknop, een flexibele vloer in de bagageruimte, Climate control, Bluetooth®, het nieuwe Toyota Touch® systeem met een groot 6.1" touch screen, een iPod®-aansluiting, audio- en Bluetooth® bediening op het stuurwiel en een parkeerhulpcamera.
Het topmodel, de Dynamic (EUR 20.100), krijgt verder nog 16" lichtmetalen velgen mee, evenals privacy glass achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regen- en schemersensor, Smart Entry en een startknop. Dat maakt instappen en wegrijden wel heel eenvoudig.

Scherp geprijsde, verleidelijke opties
Hoewel al zéér uitgebreid, kan de Verso-S voor slechts EUR 495 nog rijker worden uitgerust met bijvoorbeeld een vorstelijk panoramisch dak (inclusief privacy glass op Aspiration). Voor EUR 550 wordt het Toyota Touch® systeem uitgebreid met een geïntegreerd Touch & Go® navigatiesysteem (alleen Aspiration en Dynamic). Een voor zijn klasse bijzonder geavanceerd systeem. Ook is lederen bekleding, al dan niet met stoelverwarming, leverbaar vanaf EUR 1.495,-.

Zuinig, soepel, schoon: Mulitdrive CVT automaat voor slechts EUR
1.000,-
De 1.3 VVT-i (99 pk/73 kW) kan in de Aspiration als de Dynamic worden gecombineerd met de Multidrive CVT automaat. De meerprijs hiervan bedraagt slechts EUR 1.000 ten opzichte van de handgeschakelde zesbak en maakt van de Verso-S de zuinigste benzine-MPV (5,2 l/100 km) in zijn klasse. De Verso-S met Multidrive CVT is zelfs de enige benzineauto in zijn klasse met een A-label. De CO2-uitstoot blijft beperkt tot 117 gr/km, hetgeen iets lager ligt dan de handgeschakelde versie (125 gr/km, 5,5 l/100 km, B-label). De Multidrive CVT automaat kan ook in zeven stappen worden geschakeld via flippers aan het stuurwiel. Alle zakelijke Verso-S rijders profiteren bovendien van slechts 20% bijtelling.