Gemeente Hulst

Beperkt ophalen huisvuil in verband met gladheid

Beperkt ophalen huisvuil in verband met gladheid

In verband met gladheid door sneeuwval kan het voorkomen dat het huisvuil niet wordt opgehaald.

Vanwege de hevige sneeuwval zijn diverse wegen niet of lastig berijdbaar. Voor de inzameldienst van het huisvuil is het dan ook onmogelijk gebleken om de gehele route te rijden.

Op maandag 20 december 2010 wordt het groenafval opgehaald in de kernen Hulst: Tivoli, Dullaert, incl. Casembrootweg en ged. Zandstraat tot voetbalvelden, Hooghuis, Statie en Tol; Kuitaart; Lamswaarde; Vogelwaarde; Hengstdijk; Nieuw-Namen en Clinge. Indien de inzameldienst de groene container niet heeft geleegd, is het mogelijk deze container eenmalig aan te bieden tegelijkertijd met de grijze container, en wel op de gebruikelijke inzameldag van maandag 27 december 2010.

Onder voorbehoud van weersverandering geldt deze regel ook voor de inzameling van het groenafval op dinsdag 21 december 2010. Het groenafval wordt dan opgehaald in de kernen Hulst: binnenstad, Glacisweg, Carmelweg tot Schuddebeurs, Nieuw Hulst, Moerschans, Linie, Zoetevaart, Wittebrug en Groote Kreek; Kloosterzande; Walsoorden; Terhole; Ossenisse; Graauw en Zandberg; Paal. Wanneer de groene container niet geleegd is kan deze eenmalig tegelijkertijd met de grijze container worden aangeboden, en wel op dinsdag 28 december 2010.

Op vrijdag 17 december 2010 zijn in het buitengebied een aantal grijze containers niet geleegd. Op de eerstvolgende inzameldag vrijdag 31 december 2010 is het mogelijk om huisvuil in zakken naast de container aan te bieden.