Deltion College


nieuws

20-12-10

Leerlingen Deltion College lopend naar het Glazen Huis

Lopend van Zwolle naar het Glazen Huis in Eindhoven. Met deze actie proberen tien leerlingen van de opleiding Veiligheid & Vakmanschap van het Deltion College te Zwolle zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Hun looptocht startte op 19 december om 10:00 vanaf het Grote Kerkplein in Zwolle, en eindigt bij succes op donderdag 23 december. De leerlingen, die bezig zijn met een voorbereidende opleiding om bij de Krijgsmacht te gaan werken, werden bij de start uitgezwaaid door familie en docenten.

Met de actie willen de leerlingen zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis, zij geeft steun aan de `stille slachtoffers' van Aids: kinderen die hun ouders aan deze ziekte verloren hebben. De leerlingen hebben sponsoren geregeld voor de tocht en geld ingezameld bij familie, vrienden, medestudenten en op de jaarlijkse Kerstmarkt van Deltion. De teller loopt nog steeds op want via hun eigen "kom zelf in actie-pagina" van 3FM Serious Request is het tot en met donderdag mogelijk een bijdrage te doen. Ga hiervoor
naar http://3fm.komzelfinactie.nl/actie/150-kilometer-voor-serious-requ est-lopen.

Na een tocht van vijf dagen met een lengte van ongeveer 180 kilometer hopen ze op donderdag 23 december tussen 14:00 en 15:00 een groot bedrag te kunnen overhandigen aan de DJ´s van 3FM in het Glazen Huis. Onderweg hebben de leerlingen o.a. slaapplaatsen geregeld bij familie, op de kazerne in Schaarsbergen en een Scouting clubhuis in Nijmegen.
---