Gemeente Zoetermeer

Enquête bewoners Oosterheem

Toren stadhuis

De gemeente wil de mening weten van bewoners in Oosterheem bij het vormgeven van voorzieningen in de wijk. Daarom is een enquête uitgezet onder alle bewoners van Oosterheem om te peilen wat zij vinden van de plannen voor sport- en speelvoorzieningen in het Heempark bij de Tobias Asserlaan.

Het Heempark in Oosterheem krijgt steeds meer vorm. Het Heemkanaal en de paden zijn zo goed als klaar, en het natuurspeelterrein `De vrijbuiter' is afgelopen zomer geopend. Nu worden het noordelijke en zuidelijk deel van het park met bomen en struiken ingeplant. Dit is in het voorjaar 2011 klaar. Ook komen er twee hondenuitloopvelden en een hondenstrandje.

Informatieavond
De enquête is ook te vinden op de wijkwebsite
www.zoetermeer.nl/oosterheem en op de wijkpost in Oosterheem. De ingevulde enquête kan worden teruggestuurd of ingeleverd tijdens de informatieavond op maandag 10 januari 2011 tussen 17.00 en 20.00 uur in het informatiecentrum Oosterheem, Stephensonstraat 52. Daar kunnen bewoners, wanneer zij willen, binnenlopen om vragen te stellen en om de enquête in te leveren.

De uitslag van de enquête wordt gepubliceerd op de Stadspagina van weekblad de Postiljon en op de wijkwebsite. Over deze uitslag komt geen inspraakronde.