Essent

essent

Essent en Greenloans bieden gunstige groene lening voor isolatie van woning

Essent en GreenLoans bieden samen een financieel aantrekkelijke groene lening aan consumenten om hun huis te isoleren. Essent geeft met de Nationale Isolatieservice klanten de mogelijkheid om in één dag met de modernste methoden en technieken hun woning te laten isoleren. Dit levert een flinke energiebesparing op die kan oplopen tot wel dertig procent, wat neerkomt op honderden euroâs per jaar.

Nieuw is dat klanten hun isolatie in termijnen kunnen betalen via een groene lening van partner GreenLoans. Met deze concrete aanbieding wordt het voor consumenten gemakkelijker om hun huis te isoleren en zo de energierekening structureel te verlagen. Het is een aanbieding die volledig in lijn is met de visie van Essent dat energiebesparing bijdraagt aan de verlaging van de CO2 uitstoot en tegelijkertijd de consument financieel voordeel oplevert.

Gunstige overheidsregelingen

De innovatieve samenwerking tussen GreenLoans en Essent heeft geleid tot een laagdrempelige duurzame productcombinatie waarin de Nationale Isolatieservice van Essent wordt gecombineerd met de aantrekkelijke groene lening van GreenLoans. Met deze lening kunnen huiseigenaren, zonder bijvoorbeeld een extra hypotheek af te sluiten, hun duurzame investeringen financieren. Zij betalen hierbij een laag vast rentetarief dankzij gunstige overheidsregelingen. Door hun huis te isoleren besparen consumenten vanaf dag één op hun energierekening en leveren zij tegelijkertijd een bijdrage aan een beter milieu.

Guus Alfrink, commercieel directeur van Alfam Consumer Credit: âDe samenwerking met ons merk GreenLoans en Essent heeft geleid tot een laagdrempelige oplossing die binnen het bereik ligt van iedere huiseigenaar. Wij spelen hiermee in op de sterk groeiende behoefte van consumenten om hun huis te verduurzamen, gecombineerd met de behoefte aan een nieuwe transparante vorm van kredietverstrekkingâ.

'Behoefte ligt bij de laagste energierekening'

Dorkas Koenen, marketing directeur van Essent: âDe behoefte bij de klanten ligt bij de laagste energierekening. Essent helpt klanten hiermee. Het bieden van een gespreide betaalmogelijkheid voor isolatie zie ik als een nieuwe stap hierin. Met gespreid betalen kunnen Essent-klanten vanaf dag één netto geld verdienen met de energiebesparing. We hebben met Greenloans een logische partner gevonden: een groene partij met gunstige en transparante financieringsoplossingen. â

CO2 uitstoot zorgt er voor dat ons klimaat verandert. Het verduurzamen en energiezuiniger maken van de bestaande woningvoorraad is een belangrijk instrument om deze uitstoot te verlagen. Essent en Greenloans willen dan ook met dit initiatief een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2 uitstoot in Nederland en consumenten de mogelijkheid bieden om op laagdrempelige manier hun energienota te verlagen. Inmiddels zijn er bij Essent in enkele weken tijd al ruim 5.000 aanvragen voor een isolatieadvies binnengekomen.

Voor meer informatie kijk op www.greenloans.nl/essent en www.essent.nl/isolatie