Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 20-12-2010

Tilburger (24) aangehouden na mishandeling echtgenote in auto

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 01.20 uur in de wijk Oerle, een 24 jarige Tilburger aangehouden omdat hij verdacht wordt van het mishandelen van zijn 25-jarige echtgenote. Hij zou zijn vrouw in de auto, terwijl zij op weg naar huis waren, meerdere keren in het gezicht geslagen hebben. De verdachte is in verzekering gesteld.

De politie kreeg rond 01.13 uur een melding dat een man en een vrouw in een auto flinke ruzie hadden. De melder hoorde veel geschreeuw en hulpgeroep. Ter plaatse bleek dat de inzittenden kennelijk al de woning ingegaan. De bewoonster verklaarde dat zij zojuist door haar man in de auto was mishandeld. Hierop is haar echtgenoot als verdachte
aangehouden. Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze een leuke avond had gehad en daarom best wel vrolijk was. Haar man die alcohol had gedronken kon niet tegen haar uitgelaten stemming. Hij had haar zeker vier keer met gebalde vuist tegen haar hoofd geslagen. Ook had hij hard aan haar haren getrokken. In de woning had hij haar bij haar keel gepakt. Ze heeft een verdikking op haar voorhoofd en een schaafplek op haar rug.

Wijkagenten slingeren foutparkeerders op de bon

TILBURG: Wijkagenten van het team Wilhelminapark hebben vanmorgen tijdens het toezicht in de wijk, vijf hinderlijk geparkeerde auto's bekeurd.

Het ging om drie auto's die op respectievelijk hinderlijk op de hoek van de straat stonden en de doorgang voor bijvoorbeeld brandweer belemmerden (Balistraat, Celebesstraat en Atjehstraat). In de
Borneostraat werd een vrachtwagen met container op de bon geslingerd. Een bewoner in de Dr. Mollerstraat kreeg ook een parkeerbon omdat hij zijn wagen op het trottoir gezet had, ondanks een eerdere waarschuwing. Omdat alle auto's voorzien waren van een dikke laag sneeuw, krijgen eigenaren een proces-verbaal thuis gestuurd.

Veel schade, weinig buit

TILBURG: De politie onderzoekt een inbraak in een Chinees restaurant vannacht rond 03.45 uur op het Verdiplein. De inbrekers hebben een ruit van de voordeur van de zaak volledig ingeslagen, waarna ze door de ontstane opening naar binnen zijn gegaan. De daders hebben alleen een geringe hoeveelheid wisselgeld uit de kassalade buit gemaakt.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 20-12-2010 16:18 | © Regio Midden en West Brabant |