Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 20-12-2010

Politie arresteert Kaatsheuvelnaar na sneeuwbalincident

KAATSHEUVEL: De politie heeft zondagmiddag een 47-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden wegens mishandeling. Hij zou rond 14.00 uur een 15-jarige jongen uit zijn woonplaats enkele klappen hebben gegeven op een parkeerplaats aan de Poolsestraat. Het slachtoffer was met een paar andere jongeren sneeuwballen aan het gooien en een daarvan raakte de auto van de verdachte. Daarop stapte hij uit en zocht de jongen op. De man is meegenomen naar het bureau. Daar verklaarde de man dat de confrontatie was uitgelopen op wat duw- en trekwerk was, maar geen opzettelijke mishandeling.

Automobilist zwaargewond bij eenzijdig ongeval Midden Brabantweg

KAATSHEUVEL: Bij een eenzijdig ongeval op de Midden Brabantweg is maandagmiddag een 54-jarige automobilist uit Hilvarenbeek zwaargewond geraakt. De man reed kort na 15.00 uur in zijn bestelbus in de richting van Tilburg toen hij door onbekende oorzaak in de middenberm
terechtkwam. Daarbij sloeg hij over de kop en raakte zwaargewond. Omstanders haalden het slachtoffer uit het wrak. Een traumahelikopter kwam ter plaatse en een arts verleende medische assistentie aan het ambulancepersoneel. De Midden Brabantweg is een tijdlang afgesloten (geweest) voor onderzoek door verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 20-12-2010 16:50 | © Regio Midden en West Brabant |