Gemeente Brummen


Gemeente rijdt noodroutes

(Oorspronkelijke publicatie datum: 20-12-2010)

De winter is nog niet voorbij en er zijn nu al volop signalen dat de leverancier om verschillende redenen niet of niet tijdig zout kan leveren. Daarom dreigt er voor de komende weken een tekort aan strooizout. Dit is voor de gemeente Brummen reden om noodroutes te rijden met de strooiwagens.

De gemeente neemt bij het rijden van deze noodroutes ook maatregelen. Zo strooien we pekel op de fietspaden en op de wegen buiten de bebouwde kom strooien we zand, vermengd met zout. Binnen de bebouwde kom gebruiken we geen zand, omdat dat anders in kolken en de riolering verdwijnt en dat levert problemen op. Bij veel sneeuwval gaan we alleen sneeuw schuiven. Wanneer het kouder wordt dan -7 graden Celcius werkt zout overigens niet.

Noodroute
Apeldoornseweg-Dierenseweg-Ringlaan-Loenenseweg-Stuijvenburchstraat-Vel dkantweg-Boshoffweg-
Hallse-weg-Voorsterweg-Windheuvelstraat-Zutphensestraat-Cortenoeversewe g-De Pothof en busroutes binnen de bebouwde kom. Op het kaartje staat de noodroute aangegeven.

Inlichtingen
Voor algemene informatie over gladheidbestrijding kunt u mailen naar beheer@brummen.nl. Hebt u een spoedgeval buiten werktijd? Neem dan contact op met de centrale informatiebalie via telefoonnummer (0575) 56 82 33.

Klik hier voor meer informatie over gladheidsbestrijding