Sanoma Uitgevers


Sanoma Digital benoemt Joost Bon als Manager Directories
---

20.12.10
Joost Bon (37) is per 1 december gestart als Manager Directories bij Sanoma Digital. In deze functie is Joost verantwoordelijk voor de strategie en het aansturen van het Directories cluster binnen het Performance Based team van Sanoma Digital. De belangrijkste titels in dit cluster zijn Startpagina.nl en haar dochterpagina's en Overzicht.nl. Voor zijn komst naar Sanoma Digital werkte Joost Bon enige jaren als senior product manager Hotmail voor Microsoft in Seattle, U.S.A.

Sander ten Dam, Performance Based Director: "Startpagina.nl en Overzicht.nl zijn succesvolle titels waar dagelijks ruim 1,5 miljoen mensen gebruik van maken. De aansturing van dit cluster vraagt een specifieke expertise, maar Joost brengt deze kennis en ervaring in ruime mate mee. Ik kijk er naar uit om samen met hem te werken aan het versterken en uitbouwen van ons directory portfolio."

Joost Bon: "Directories vormen één van de pijlers van het internet. Met Startpagina.nl, de dochterpagina's en Overzicht.nl biedt Sanoma sinds jaren zeer succesvolle directory services aan. Ik ben bijzonder trots en enthousiast dat ik deze diensten verder kan ontwikkelen."