Persbericht

48 Olympianen op uitzending voor Serious Request

13 december 2010 - Olympia Uitzendbureau steunt de 3FM Serious Request actie met de We love to work voor Serious Request tour. Van 20 tot en met 23 december rijden Margot Zeevenhoven en Monique Schuurmans in een speciale bus samen met hun 46 medewerkers langs de 10 steden en dorpen waar de twee franchise-ondernemers hun vestigingen hebben. Zij bezoeken hierbij ruim 60 klanten die geld willen doneren voor het goede doel van Serious Request: het steunen van het Rode Kruis bij hun inzet voor slachtoffers van HIV en Aids.

De opvallende We love to work voor Serious Request tour gaat van Arnhem, via Heteren naar Nijmegen en van Wijchen, Cuijk, Venray naar Helmond, Best en Veldhoven. Uiteindelijk leidt de route naar Eindhoven. De zanger Arno Kolenbrander rijdt alle dagen mee en verzorgt onderweg bij de donerende klanten flitsoptredens. Op 23 december zal de bus onder begeleiding van een politie-escorte van de politieacademie zo dicht mogelijk bij het Glazen Huis proberen te komen. Olympia hoopt Giel, Gerard en Coen dan een grote cheque te kunnen overhandigen met, naar verwachting, een groot geldbedrag voor het Rode Kruis.

De actie is vanaf 16 december te volgen via de We love to work for Serious Request actiesite www.olympiainactie.nl, met daarop de route, het laatste nieuws over de actie en de tweets die binnenkomen op hun twitteraccount: olympiainactie.

"2010 was voor ons een geweldig jaar doordat wij nieuwe vestigingen geopend hebben en als klap op de vuurpijl uitgeroepen zijn tot franchisenemers van het jaar", stellen Margot en Monique. "Hierdoor zou je soms vergeten dat er mensen zijn die het minder goed hebben. Met deze actie willen we daar bij stilstaan en ons inzetten voor de stille slachtoffers van HIV en Aids."