Politie Zeeland


---

2213-2010 Inbraak woning, Goes
Afgelopen zaterdag, omstreeks 16.00 uur, ontdekten de bewoners van een woning aan het Weegbreepad in Goes dat er was ingebroken in hun woning.

Door een raam te verbreken is/zijn de dader(s) van deze inbraak de woning binnengekomen. De woning is doorzocht en er zijn sieraden meegenomen.

Er is technisch onderzoek gedaan in de woning en ook werd er door de politie een buurtonderzoek gehouden, maar daar is tot nu toe niets uitgekomen.

2214-2010 Ruiten vernield, Sas van Gent
In de vroege zondagmorgen, omstreeks 04.00 uur, zijn ruiten van twee winkels in de Westkade in Sas van Gent vernield.

Mogelijk zijn er uit één van de winkels ook goederen weggenomen. De eigenaars gaan aangifte doen van vernieling en/of inbraak.

2215-2010 Inbraak, Koudekerke
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning aan het Meulpad in Koudekerke.

De dader(s) is/zijn het huis binnengekomen via een deur die niet was afgesloten. Uit de woning, die door de inbrekers werd doorzocht, zijn een geldkistje met inhoud, een laptop, een fotocamera en een drietal portemonnees meegenomen.

De bewoners hebben aangifte gedaan bij de politie. Deze heeft een buurtonderzoek gehouden.

2216-2010 Auto van weg geveegd, Westkapelle
Zondagavond om ongeveer 18.15 uur vond een verkeersongeval plaats op de Grindweg in Westkapelle.

Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Bruinisse reed met zijn vrachtwagen met oplegger in de richting van Westkapelle. Hij remde voor een verkeersdrempel en net op dat moment werd hij gepasseerd door een uit tegenovergestelde richting komende personenauto.

De chauffeur hoorde een klap en toen bleek dat door het remmen de oplegger was gaan scharen en de personenauto zo van de weg had geveegd.

Deze kwam achterstevoren in een sloot tot stilstand. De bestuurder, een 69-jarige man uit de gemeente Veere, zat bekneld in de auto. Zowel hij als zijn 68-jarige echtgenote werden door de brandweer uit de auto bevrijd. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen. Beide waren wel aanspreekbaar.

Tegen de vrachtwagenchauffeur wordt proces-verbaal opgemaakt.