Ingezonden persbericht

Vervelende naad verleden tijd met Auping splittopper

Deventer, 20 december 2010 ­ In de koude wintermaanden is het prettig je 's nachts op te warmen aan je partner. Een naad tussen twee matrassen is dan erg vervelend. Auping maakt hier een einde aan met de introductie van splittoppers. Deze nieuwe variant op de huidige topmatras bevordert de verstelbaarheid van de tweepersoonsboxspring en zorgt voor extra comfort.

Normale tweepersoonstoppers kunnen bij onafhankelijk van elkaar verstelbare bedden voor veel ongemak zorgen. Deze opstelling zorgt namelijk voor een naad in het midden van het bed. Om de ongewenste 'scheidslijn' tegen te gaan introduceert Auping splittoppers die zijn voorzien van een split aan de bovenkant van de topper. Hierdoor beweegt deze topper gemakkelijk mee met een verstelbare boxspring. De topmatrassen kunnen zo niet meer uit elkaar schuiven en er ontstaat ook geen naad meer in het midden van het bed.

Variëren in comfort met Kiruna Unik DeLuxe
De Kiruna Unik DeLuxe splittopper met paardenhaar is uitgevoerd met rits en overslag. Je kunt daardoor zelf bepalen welke uitvoering je het liefst wilt hebben. Door alleen de rits aan het voeteneind dicht te maken ontstaat een splittopper. Bij de voorkeur voor een tweepersoonstopper, kunnen beide ritsen worden vastgemaakt. Door beide ritsen los te maken ontstaan er twee éénpersoonstoppers.

Prijs en beschikbaarheid
De AVS toppers Premium, Prestige, Prestige wash en alle Kiruna toppers zijn vanaf eind januari beschikbaar in een splittoppervariant en exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers. De splittoppers zijn verkrijgbaar in de afmetingen 160/180/200x200/210/220 en verkrijgbaar vanaf ¤ 1.240,-. De Kiruna Unik DeLuxe topper met Talalay laatex met paardenhaar is er vanaf ¤ 1.795,-. De Auping spplittoppers kunnen worden voorzien van bijpassende hoeslakens. Deze zijn eveneens verkrijgbaar bij de Auping dealers.

Op de internationale meubelbeurs in Keulen (18 ­ 23 januari 2011) ziijn de splittoppers van Auping voor het eerst te zien.

Beeldmateriaal

CD237-3184

Kiruna Unik DeLuxe (Talalay latex) met splittopper Splittopper Prestige (fotonr. cd237-3193) (fotonr. cd237-3184)

Kiruna Unik DeLuxe met splittopper (Talalay latex met paardenhaar) is op drie verschillende manieren te gebruiken. (fotonrs. cd237-3197 ­ cd237-3195 ­ cd237-3196)

Bovenstaande afbeeldingen en aanvullend beeldmateriaal zijn te downloaden van onze beeldenbank: www.aupingdatabase.nl inlog: aupingpers
wachtwoord: auping

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl.

Noot voor de redactie,