Ingezonden persbericht


Chef'sChoice U.S.A. introduceert nieuwe generatie messenslijpers met de Hybrid 220

Chef'sChoice U.S.A. bestaat 25 jaar in 2010 en introduceert tegelijkertijd een geheel nieuwe generatie messenslijpers met de Hybrid 220. Hiermee is Chef'sChoice U.S.A. de enige leverancier die geavanceerde messenslijpers biedt in de drie categorieën professionele elektrische slijpmachines, handslijpers én hybride slijpers. Terecht is Chef'sChoice U.S.A. al 25 jaar nummer 1 op het gebied van slijptechnologie.

De nieuwe Hybrid 220 van Chef'sChoice U.S.A. combineert een elektrische slijpfase met een handmatige polijstfase en biedt daarmee het beste van twee werelden. In de eerste elektrische fase wordt het mes met optimale precisie geslepen door roterende diamant slijpschijven en ontstaat de eerste slijphoek. In de tweede handmatige fase zorgt de Criss-Cross(TM) technologie razendsnel voor een tweede, iets grotere slijphoek met een microscopische karteling langs de gehele messnede. Een extreem scherpe snede met een 'bite' is het resultaat. Het mes wordt in deze tweede fase gepolijst door zowel op- als neergaande bewegingen van het lemmet door de slijpgang.

De Hybrid CC220 is ontworpen om zowel messen met een glad als een gekarteld lemmet te voorzien van een tweevoudig schuin aflopende messnede. Hierdoor ontstaat een duurzaam vlijmscherpe messnede van 20 graden zonder bramen of andere oneffenheden.

De Hybrid CC220 blinkt uit door een revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten. Dé veilige manier om kwaliteitsmessen duurzaam vlijmscherp te maken. De gepatenteerde precisie-geleidingen handhaven de juiste slijphoek. Snel, compact én eenvoudig in gebruik.

Met een consumentenadviesprijs van ¤ 69,95 is de Chef'sChoice Hybrid 220 messenslijper perfect voor alle kookliefhebbers. Voor meer informatie kunt u terecht bij exclusief Chef'sChoice(TM) importeur Homeij Oisterwijk B.V., tel. (013) 523 83 00, e-mail info@homeij.nl en www.chefschoice.nl

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Einde persbericht

㤤



Ingezonden persbericht