Persbericht

UNIT4 lanceert mobiele applicatie voor Agresso Business World ~ App maakt rapportage en opvragen van informatie uit ERP-oplossing mogelijk via iPhone en iPad ~

Sliedrecht, 20 december 2010 - UNIT4 introduceert een mobiele applicatie voor Agresso Business World gericht op snel veranderende organisaties. Gebruikers kunnen met de applicatie Agresso Reporting altijd en overal bedrijfsgegevens uit de ERP-oplossing Agresso Business World opvragen op de iPhone en iPad.

"Vaak zijn rapportageapplicaties erg beperkt door vooraf bepaalde instellingen. Agresso Reporting beschikt echter over alle dynamische mogelijkheden die er binnen Agresso Business World ook zijn, zonder extra configuratie," aldus Ton Dobbe, Vice President Product Marketing bij UNIT4. "De iPad en iPhone applicatie is gebaseerd op de Agresso VITA architectuur, waardoor ieder rapport of analyse altijd gesynchroniseerd is met de actuele structuur van de organisatie, onafhankelijk van de veranderingen die deze ondergaat. Dit betekent dat gebruikers overal en altijd de meest relevante en nauwkeurige informatie van hun ERP-systeem voor handen hebben."

Gebruikers kunnen een eigen bibliotheek met relevante rapportages opstellen in de Agresso Reporting app. Ze kunnen ook offline met de app werken; data en rapportages van de laatste online sessie worden dan automatisch opgeslagen.

De Agresso Reporting app is te downloaden via de Apple App Store:

http://itunes.apple.com/gb/app/abw-reports/id403732003?mt=8