Persbericht

Citrix benoemt IT Oost Nederland en Centric tot Platinum Solution Advisor

Vianen, 20 december 2010 - IT Oost Nederland en Centric zijn vandaag door Citrix Systems benoemd tot Platinum Solution Advisor. Daarmee zijn er nu drie Citrix-partners in Nederland die deze hoogst haalbare status toegewezen hebben gekregen.

Citrix kent de Platinum Partner status toe aan IT Oost Nederland en Centric vanwege hun goede resultaten op het gebied van marketing en advies van het volledige Citrix portfolio. In oktober won IT Oost Nederland nog twee prijzen tijdens het Citrix Synergy-evenement in Berlijn waaronder de Beste Marketing Partner in de Benelux.

IT Oost Nederland is kennisleverancier van infrastructuur oplossingen met als specialisaties virtualisatie, desktop- en applicatiebeschikbaarheid en data-management en het beheer van deze omgevingen. Centric biedt infrastructuur-oplossingen, maatwerk- en standaardsoftware, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Beide IT-specialisten waren al Citrix Elite Partner. Dit wil zeggen dat ze naast de reguliere certificeringen voor hun partnership over zeer diepgaande sales- en technische kennis van Citrix-oplossingen beschikken. Ook nemen ze beide deel aan de V-Alliance, een partnerprogramma van Citrix en Microsoft dat toegang biedt tot gezamenlijke evenementen van Citrix en Microsoft, roadshows, marketingprogramma's, trainingen en certificeringen.

"Wij zijn bijzonder trots op deze partnerstatus", zegt Directeur Edward Lohuis van IT Oost Nederland. "Citrix is voor ons een belangrijke partner en deze erkenning laat zien dat dit wederzijds is. Daarom zien we deze benoeming als een blijk van waardering voor wat IT Oost Nederland in de tien jaar dat het bedrijf bestaat heeft opgebouwd."

Roland Pomp, Director Centric IT Solutions, Cluster Systems & Services: "Als professionele organisatie hechten we veel waarde aan de partnerships die we aangaan om onze klanten goed te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen. We streven altijd naar de hoogst haalbare partnerstatus en vinden het belangrijk dat men kan vertrouwen op de diepgaande kennis en kunde van onze medewerkers. Ook het partnerschap met Citrix geven wij dan ook onze volledige toewijding. Door de benoeming tot Platinum Solutions Provider onderscheiden we ons in de markt en het sterkt ons in het vertrouwen dat ook Citrix onze samenwerking waardeert."

Rob van der Hoeven, Area Vice President Benelux van Citrix: "Voor Citrix zijn onze channel partners van cruciaal belang. Het is daarom mooi om te zien welke prachtige resultaten deze partners kunnen bereiken en IT Oost Nederland en Centric zijn daar een sprekend voorbeeld van."