Jeroen Burger aangesteld als financieel directeur bij INNAX


VEENENDAAL, 20101220 -- Gebouwverduurzamer INNAX, een onafhankelijk dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid voor gebouwen, heeft Jeroen Burger onlangs aangesteld als financieel directeur.

De 39-jarige Jeroen Burger was voorheen algemeen directeur Industrial Services Canada voor het beursgenoteerde SGS . Hij brengt meer dan tien jaar ervaring op het gebied van algemeen management, corporate finance en strategische planning mee naar INNAX GEBOUW & OMGEVING.

Jeroen Burger is na zijn opleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestart als international management trainee bij SGS in Spijkenisse. Hij is vervolgens snel doorgegroeid tot assistent financieel directeur. Na twee jaar vertrok hij voor SGS naar het hoofdkantoor in Genève en later Canada. Daar heeft hij functies binnen diverse business units van SGS bekleedt zoals Financieel Analist, Vice President Business Planning and Development en Algemeen Directeur Industrial Services Canada. In 2009 is Jeroen teruggekeerd naar Nederland met zijn vrouw Simone en twee kinderen, Boris van zes en Bente, vier jaar oud.

`Wij zijn blij met de komst van Jeroen,' vertelt Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX. `Met hem hebben we een nieuwe CFO gevonden met veel internationale ervaring op zowel financieel en strategisch vlak als op het terrein van overnames en integratietrajecten bij dienstverlenende organisaties. Deze ervaring is belangrijk voor de verdere groei van INNAX. '

INNAX is een breed georiënteerde organisatie. De uitdaging voor INNAX is om de diepgaande kennis te bundelen tot vernieuwende dienstverlening, waarbij het zijn opdrachtgevers kan ontzorgen. Voor zowel bestaande als nieuwbouw biedt INNAX oplossingen voor energiebesparing, CO2 reductie, energiemonitoring, duurzaam gebouwbeheer en duurzame installaties.

`INNAX is een organisatie met sterke toekomstperspectieven,' vertelt Jeroen Burger. `Ik kijk er naar uit om met mijn inzet samen met het managementteam bij te dragen aan de verdere strategische ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast heeft INNAX een groen hart. Het gaat tenslotte om het verduurzamen van gebouwen. En dat is een markt welke mij zeer aanspreekt.'





Ingezonden persbericht